cookie-og-privatlivspolitik

Lolland

Lig fundet i Nakskov Havn er identificeret

Den mand, der fredag blev fundet død i havnen i Nakskov, bar et billed-id i lommen.
02. marts 2019 kl. 08:53

Annonce

NAKSKOV Man kender stadig ikke de nærmere omstændigheder for, hvordan den mand, der fredag eftermiddag blev fundet død i Nakskov Havn, havnede i bassinet.

Men efterforskere fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har fundet et billed-id på den afdøde, og hans identitet er derfor kendt. Manden blev født i 1950 og kom fra Nakskov. Det udtaler politiets vagtchef lørdag morgen.

Der blev slået alarm til 112 fredag eftermiddag kort før klokken 16.15, hvor manden blev fundet liggende livløs i vandet omtrent ud for Nakskov Roklubs klubhus.

Falck og Lolland-Falster Brandvæsen satte en båd i vandet og fik manden op ad vandet, men her kunne redningsmandskabet blot konstatere, at hans liv ikke stod til at redde.

Hvor længe manden har ligget i vandet og de nærmere omstændigheder omkring ulykken kendes endnu ikke. Politiets vagtchef oplyser dog, at der umiddelbart ikke er noget, der tyder på, at der er noget mistænkeligt ved dødsfaldet.

Derfor er der heller ikke foretaget et ligsyn endnu, forklarer vagtchefen lørdag morgen. Når ligsynet er foretaget, vil man vurdere, om der er grund til også at lave en obduktion på den afdøde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce