cookie-og-privatlivspolitik
Nyk-F.28-08-18. Foto Claus Hansen.
Østre Alle 13/Linda sommer er hjemme fra Grønland, og vil fortælle om sit arbejde.
Linda Sommer er tilbage hos Konservative Lolland. Hun meldte sig i sidste uge atter ind hos Det Konservative Folkeparti og bliver ved næste års kommunalvalg nummer to på listen. Arkivfoto.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Linda Sommer er tilbage hos De Konservative

Konservative Lolland har hentet stærkt kort hjem før næste års kommunalvalg.
22. september 2020 kl. 21:10 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

LOLLAND Linda Sommer gør comeback hos Konservative Lolland. Tre og et halvt år efter hun forlod partiet, for i stedet at stille op for Lokallisten Lolland, har hun sammen med sin mand atter meldt sig ind i partiet.

Samtidig har en enig bestyrelse valgt at opstille hende som kandidat til kommunalvalget næste år.

- Det betyder utrolig meget at få hende tilbage. Linda Sommer er et stærkt kort, og hun kommer med viden, kompetencer og stor erfaring, siger Konservative Lollands formand Henrik Jacobsen.

Ved valget næste år vil hun stå som nummer to på den konservative liste, lige efter formanden selv, der er partiets spidskandidat. Foreløbig tæller listen seks kandidater, men Henrik Jacobsen regner med, at i hvert fald to mere vil komme til.

- Linda Sommer vil kunne bidrage med sin store viden, ikke mindst på børne- og ungeområdet, og vi forventer, at hun får et godt valg, siger formanden.

Linda Sommer blev valgt til byrådet første gang i 2009, hvor hun fik 201 stemmer, og blev genvalgt i 2013 med 211 personlige stemmer.

Efter en betinget dom i forbindelse med sit daværende arbejde som politiassistent blev hun i februar 2017 af valgbarhedsnævnet erklæret uegnet til at sidde i byrådet.

Ved kommunalvalget samme år viste borgerne hende dog stor tillid og gav Linda Sommer det hidtil bedste personlige valg, da hun stillede op for Lokallisten Lolland. 262 personlige stemmer blev det til og 12. flest af alle opstillede i kommunen.

Men partiet manglede en lille håndfuld stemmer for at sikre sig et tredje mandat, og dermed opnåede Linda Sommer ikke valg til byrådet.

16. november næste år vil hun have mulighed for at gøre comeback i byrådet.

Læs også artiklen: "Har savnet at være konservativ"KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce