cookie-og-privatlivspolitik
Aldi ved Løjtoftevej i Nakskov ønsker at udvide butikken op til 1.500 kvadratmeter, hvilket betyder, at der i givet fald må reguleres på, hvad der er Nakskovs bymidte.
Aldi ved Løjtoftevej i Nakskov ønsker at udvide butikken op til 1.500 kvadratmeter, hvilket betyder, at der i givet fald må reguleres på, hvad der er Nakskovs bymidte.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Lokallisten om Aldi: - Sluk, luk og forsvind!

Leo Christensen argumenterede mod udvidelsen af bymidten til Aldi på Løjtoftevej i Nakskov.
05. december 2018 kl. 19:00 Af Birgitta Andersen

Annonce

NAKSKOV - Det hænger jo ikke sammen det, vi sidder og laver! Det må vi tage under høringen så. Men det hænger simpelthen ikke sammen!

Byrådsmedlemmet for Lokallisten Lolland, Leo Christensen, for op som en trold af en æske, da punktet om den nye lokalplan og kommuneplantillæg om flytning af bymidten, så Aldi på Løjtoftevej kan udvides, skulle behandles på torsdagens byrådsmøde.

Efter diverse indsigelser fra borgere skal planen nu atter i otteugers høring. Og formand for teknisk udvalg Gert Mortensen (S) håber, at det bliver den sidste.

- Nu håber jeg, at vi har så meget styr på det, at Aldi kan komme videre, siger Gert Mortensen (S).

Genboernes frygt for støj fra vareleveringer imødekommes med en støjmur og otte ugentlige vareleveringer, der sker i dagtimerne. En trafikundersøgelse har påvist, at det ikke bliver nødvendigt med et lyskryds.

Men det, Leo Christensen er vred over, er flytningen af bymidten.

- Det gør vi udelukkende, fordi Aldi har sagt, at hvis ikke vi kan få 1.500 kvadratmeter, så lukker vi butikken. Åhh, så bliver alle så bange. Hold dog op med det! Vi har nok af dagligvarebutikker i Nakskov. Lad dem dog nedlægge den. Sluk og luk, forsvind, hvis det er den måde, de opfører sig på. Men lad dog være med at gøre, hvad der er stik modsat det, vi har folk til at sidde og regne på, at flytte bymidten op til Axeltorv, sagde han.

Gert Mortensen henviste til, at kommunen prøver at være erhvervsvenlig, og at utilfredse borgere nu kan give deres mening til kende i den nye høringsfase.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce