cookie-og-privatlivspolitik
Ups! Lollandsbanen glemte at fortælle Rejseplanen om pinsens køreplan.

Lolland

Lollandsbanen glemte pinsen

Flere rejsende måtte 2. pinsedag spejde langt efter toget.
12. juni 2019 kl. 13:08 Af David Arnholm

Annonce

Hvis man som togrejsende brugte Rejseplanen til at planlægge sin rejse med Lollandsbanen i mandags, 2. pinsedag, fik man sig en lang næse. Togene kørte nemlig ikke på de tidspunkter, der stod i Rejseplanen.

Ifølge Rejseplanen kørte Lollandsbanen nemlig som på en helt almindelig mandag. Men realiteten var, at det var køreplanen for helligdage, der gjaldt. Det kom bag på flere rejsende, der fik sig op imod 50 minutters ventetid på stationen, før toget kom.

Hos rejseplanen melder medarbejderen Kristian Sonne hus forbi.

- Rejseplanen modtager blot data direkte fra de enkelte trafikvirksomheder. Denne indeholder blandt andet køreplaner og (ændrede) afgangstider eller forsinkelser. Det er således trafikvirksomhedernes ansvar at holde os opdaterede med de aktuelle tider, da vi ikke står for driften af transportmidlerne, lyder hans forklaring.

Hos Lokaltog, der står for driften af Lollandsbanen, erkender kommunikationskonsulent Peer O. Nørgaard da også, at fejlen ligger der.

- Jeg beklager meget, at passagerer desværre oplevede, at køreplanen for en hverdag blev vist 2. pinsedag. Det skulle retteligt have været helligdagskøreplanen. Fejlen skete, da vi indberettede data til Rejseplanen. Vi beklager fejlen og de gener, som den har givet. Vi er nu klar over årsagen og gør vores bedste for, at fejlen ikke sker igen, lover han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce