cookie-og-privatlivspolitik
Amazing Christmas - fra venstre Sinne Eeg, der normalt synger jazz, Christina Boelskifte, der er soulsanger, og operasanger Andrea Pellegrini.
Amazing Christmas - fra venstre Sinne Eeg, der normalt synger jazz, Christina Boelskifte, der er soulsanger, og operasanger Andrea Pellegrini.
Foto: PR-foto

Lolland

Lover Amazing Christmas i aften

Julekoncert i Sankt Nikolai Kirke søndag aften.
08. december 2019 kl. 10:29

Annonce

NAKSKOV I Sankt Nikolai Kirke i Nakskov er der store julekoncerter både anden og tredje søndag i advent. I aften, søndag 8. december, klokken 19.30 serveres et brag af en julekoncert med titlen Amazing Christmas.

Oftest må vi vælge genre, når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en julegave i form af en koncert, der har det hele!

Med tre vidt forskellige sangere samler Amazing Christmas det hele i én storslået koncertoplevelse, der byder på både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald. Kun 11 steder i landet får dette tilbud.

Publikum kan opleve klassiske toner, der giver gåsehud, kraftfuld soul, der griber fat helt inde i sjælen, og swingende jazz, man bare ikke kan sidde stille til. Der er højt til loftet, imponerende stemmer og skønne harmonier.

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg byder på en bred vifte af julens bedste sange. Sangerne har hver sit område, men mødes også i flerstemmige og eksplosive arrangementer af Line Groth og Morten Kjær.

De tre akkompagneres af pianisten Magnus Hjort. Billetterne koster 100 kroner og sælges ved indgangen, hvor der også kan benyttes MobilePay.

I Folketidende lørdag står der ved en fejl i dagbogen, at koncerten holdes mandag aften. Men det er altså i aften, søndag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce