cookie-og-privatlivspolitik
Arkitekt Philip Rasmussen.
Foto: Julie Boysen

Skinner og veje

Lovestorm til kamp for hurtigtog

Rejsetiden skal ned, og Nakskov have direkte forbindelser til København og Tyskland.
16. november 2019 kl. 07:50 Af David Arnholm

Annonce

LOLLAND-FALSTER Køretiden imellem Nykøbing og Københavns Hovedbanegård skal ned under en time, og farten skal sættes op henover Lolland, så togene kan køre mellem Nakskov og Nykøbing på en halv time.

Sådan lyder et par forslag fra Lolland-Falster Lovestorm, som også foreslår direkte togforbindelser fra Nakskov til København og Tyskland. Banebetjeningen af Lolland-Falster skal kort sagt være meget mere visionær.

- I vores arbejde med branding af Lolland-Falster er det helt afgørende at kunne kommunikere, at Lolland-Falster ikke er en fjern, underudviklet provins, som det tager en dagsrejse at komme til, men tværtimod er en del af et stort, fleksibelt arbejdsmarked i Østdanmark, siger Philip Rasmussen fra Lovestormens bestyrelse.

Den har i et halvt års tid analyseret infrastrukturen og er nu klar til at kaste sig ind i kampen.

- Lolland-Falster Lovestorm har rimelig god kontakt til borgere og erhvervsliv på Lolland-Falster og vil i den kommende tid være DSB behjælpelig med at forstå, at der blandt de 100.000 nuværende og kommende indbyggere på Lolland-Falster findes en kæmpestor gruppe af potentielle togkunder, lover Philip Rasmussen.

Læs meget mere i Folketidendes papiravis lørdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her