cookie-og-privatlivspolitik
Under coronakrisen kom flere gæster fra København til Lolland for at nyde naturen og den friske luft, fortæller hoteldirektør Rikke Lohse.

3

Billeder

Under coronakrisen kom flere gæster fra København til Lolland for at nyde naturen og den friske luft, fortæller hoteldirektør Rikke Lohse.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Lolland

Lynhurtigt tilbage i højeste gear

Coronakrisen er for en stund glemt på lokalt hotel, hvor der atter er travlt for personalet.
28. juni 2020 kl. 11:03 Af Palle Nevad Frandsen

MARIBO Fra den ene dag til den anden blev der helt stille på Milling Hotel Søpark i Maribo. Da coronaen lukkede Danmark ned, blev personalet sendt hjem, og hoteldirektør Rikke Lohse sørgede for de gæster, der alligevel tjekkede ind på hotellet med den smukke udsigt.

Men lige så pludseligt, som bremsen blev trukket, lige så hurtigt kom speederen tilbage i bund.

- Da personalet blev kaldt tilbage på arbejde, var de overraskede over, hvor travlt der var på hotellet, fortæller Rikke Lohse.

Gæsterne var allerede begyndt at finde tilbage til hotellet omkring kristihimmelfartsferien, og til pinse var der pænt fyldt op på værelserne. Men Rikke Lohse har hele vejen gennem coronakrisen mærket en interesse for at komme til Lolland.

- Jeg tror, at mange er søgt herned fra København, fordi vi har frisk luft. Vi har set ægtepar, der bare ønskede at komme væk fra storbyen.

Annonce

Det virker også som om, flere har fået lyst til at udforske Lolland-Falster, måske på baggrund af den reklamekampagne, som Visit Lolland-Falster står bag. I hvert fald har det betydet, at personalet på Hotel Søpark har travlt.

- Det er nok kommet lidt bag på mig, at det gik så stærkt med at komme tilbage til de travle tider. Vi lukkede hurtigt ned, men vi har bestemt åbnet med næsten samme hastighed, forklarer hoteldirektøren, der glæder sig over, at man hele tiden har justeret på bemandingen, så fyringer har kunnet undgås.

Nu begynder de små møder og konferencer så småt at dukke op, og Hotel Søpark er gået gennem krisen uden at miste store fester.

- Vi har været heldige, at det hele har kunnet skubbes enten til efteråret eller til 2021. Faktisk ser det ud til, at vi er lidt foran i forhold til næste års budget allerede.

Faktisk har hotellet fået lidt flere konfirmationer i efteråret, end man havde planlagt. Det skyldes kampen om plads til de mange konfirmationsfester. Hotel Søpark har så god plads, at der nemt kan afvikles tre fester på samme tid.

Annonce

Alt er dog ikke, som det plejer på hotellet. Endnu skal der tages specielle hensyn, og i restauranten har man valgt at tilbyde grillbuffet henover sommeren. Det kan både hotellets gæster og lokale samles om, og det er der rig mulighed for fra tirsdag til lørdag. Og så krydser hoteldirektøren blot fingre for, at coronaen holder sig væk i fremtiden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE