cookie-og-privatlivspolitik
Magi kan skabe fortryllende ting, og skal der lidt hjælp til at lave små mirakler, så hjælper en eliksir måske. Der vil atter være mulighed for at lære at lave sin egen eliksir ved årets magiske festival.

2

Billeder

Magi kan skabe fortryllende ting, og skal der lidt hjælp til at lave små mirakler, så hjælper en eliksir måske. Der vil atter være mulighed for at lære at lave sin egen eliksir ved årets magiske festival.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Magisk Festival vil atter fylde Maribo med magi

Efter en corona-pause vender magien tilbage i maj.
30. april 2021 kl. 15:12 Af Palle Nevad Frandsen

MARIBO Det begyndte som en Harry Potter-festival, men blev siden til Magisk Festival for ikke at komme i problemer med filmselskabet bag den populære troldmandsfortælling. Sidste år kunne end ikke magi dog hjælpe festivalen, der ellers havde fået godt fat i de unge på Sydhavsøerne.

Med coronasmitten som en dæmper på alle forsamlinger var det umuligt at afvikle sidste års festival, og der opstod frygt for, at magien lige så stille sivede ud af Maribo.

Det ønskede Viviann Hansen, der har Boline Chokolade i Maribo, ikke.

- Jeg syntes, at det ville være ærgerligt, hvis den gik i sig selv igen. Det er en festival, som har potentiale, og kunne jeg hjælpe med at holde den i live, så ville jeg gerne gøre det, siger hun.

Siden har en arbejdsgruppe bestående af medlemmer fra Maribo Handel, Lolland Musikskole og LollandBibliotekerne arbejdet med at sammensmelte en planlagt familiedag med Magisk Festival, og det hele trylles frem 21. maj - det er samme dag, som forsamlingsloftet hæves til 100, og det mener man i arbejdsgruppen nok skal kunne lade sig gøre.

Annonce

Programmet er godt i gang med at folde sig ud på hjemmesiden magiskfestival.weebly.com, og her bliver det løbende opdateret, når nye aftaler falder på plads. Vil man som forening deltage, skal man blot tage fat i arrangørerne, for alle er velkomne.

- Det er også vigtigt, at alle aktiviteter i løbet af dagen er gratis. På den måde sikrer vi, at alle kan være med, siger musikskoleleder Karina Fredensborg.

Magisk Festival er centreret omkring midtbyen og finder sted fra klokken 14.30, og her vil man kunne opleve alt fra gadeteater, trylleshow og til et væld af forskellige små boder med alt fra sværd-produktion til muligheden for at møde en spåkone.

Samtidig er der stor opbakning fra byens butikker, som både klæder sig ud med kapper, pynter op og holder åbent til klokken 18 denne dag, hvor Maribo bliver mere fortryllende, end den er til daglig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE