cookie-og-privatlivspolitik
Retten i Nykøbing har behandlet en sag om en mand, der truede sin svoger.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Mand dømt for at true sin svoger

En mand har fået en betinget dom, efter at han holdt en kniv over sin svogers hoved og truede med at "placere" den i det.
19. januar 2021 kl. 06:34 Af David Arnholm

Annonce

RØDBY En 46-årig mand er blevet dømt for på en adresse i Rødby at true sin svoger med en kniv. Det skete 15. maj ved 16.30-tiden. Her stod han med en kniv i hånden og sagde noget i retning af "Jeg placerer kniven i hovedet på dig".

I retten nægtede den 46-årige sig skyldig. Han erkendte ganske vist, at han havde ringet til svogeren, fordi svogeren skulle komme og hente et redskab, som var blevet stjålet fra svogeren. Og jo, han havde også haft en kniv fremme, da svogeren og en anden mand kom, for han følte sig truet. De havde blandt andet banket hårdt på ruderne, forklarede han.


20 dage betinget

Det afviste svogeren og den anden mand, som til gengæld begge fortalte, at den 46-årige havde holdt en kniv i fingrene over svogerens hoved og fremsatte truslen. Og den forklaring fandt retten mest troværdig.

Dommen lød på 20 dages betinget fængsel med en prøvetid på et år, hvor han skal være under tilsyn af Kriminalforsorgen. Han skal desuden undergive sig behandling for alkoholmisbrug og - hvis Kriminalforsorgen vurderer, at det er nødvendigt - undergive sig psykiatrisk behandling.

Han fik også konfiskeret kniven og blev pålagt at betale sagens omkostninger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce

ANNONCE