Annonce
Lolland

Mandejagten er gået ind

I "Kærlighed hvor kragerne vender" sæson 2 mødte vi Mathias Hangaard, Christian Svaneborg, Jonas Larsen og Peder Damborg. Næste gang skal fire lollandske fyre på skærmen. Foto: TV2/BLU

Produktionsselskabet BLU søger giftelystne singlemænd på Lolland.

LOLLAND I 2015 fortalte TV2-programmet "På Røven i Nakskov" en dyster historie om Lolland. Men nu er en ny serie på vej om Lolland, og denne gang er der kærlighed i luften.

Produktionsselskabet BLU er i disse dage på øen for at finde fire giftelystne gutter til tv-programmet "Kærlighed hvor kragerne vender".

- Vi er ikke "på røven", vi er en kæmpe kærlighedserklæring til det her skønne område. Det her er en hyldest til kærligheden og til det fællesskab, der er i sådan et område som Lolland, siger Maria Jung, der er caster på programmet.

Sæson 1 af "Kærlighed hvor kragerne vender" blev optaget i Sønderjylland og sæson 2 i Thy. Denne gang vil folkene bag tv-serien godt have området endnu mere i fokus.

- Vi søger fyre - primært i aldersgruppen 20 til 40 år, som har et stærkt tilhørsforhold til Lolland. De har familie, venner, et godt job, bil og et hus. De har interesser og er måske engageret i foreningslivet her. Det eneste, de mangler, er en at dele det med, siger Christian Overbæk, der også er caster på programmet.

- Vi hører meget gerne fra nabokonen, der altid har tænkt, at det er da underligt, at ham den skønne unge fyr, der altid hjælper, ikke har fået en kæreste ... fra søsteren, kollegaen eller vennen, der siger "nu skal det altså være". Så skal vi nok tage den derfra, smiler Maria Jung.

BLU har sat alle sejl til for at finde de fire friske fyre, som kan lokke en masse singlekvinder til Lolland.

- Det er vigtigt for os, at det er mænd, der elsker deres område. De skal give os en grund til at forelske os i dem og i Lolland. Konceptet er, at kvinderne skal være villige til at flytte til området og bosætte sig her sammen med dem, siger Maria Jung.

I sæson 2 drog 22 forventningsfulde kvinder til Nordjylland, og produktionsselskabet forventer at kunne lokke mindst lige så mange giftelystne unge damer til Lolland i sæson 3.

Kvinderne ansøger om at komme til at møde fyrene på en tour de force af såkaldte speed-dates, hvor de kun møder hinanden i fem minutter.

Tv-programmet er herefter et udskilningsløb med det formål, at de fire gutter skal finde den store kærlighed. I første sæson gik det rigtig godt. Tre af de fire par lever nu lykkeligt sammen i Sønderjylland.

I anden sæson gik det knap så godt. Her har et par et forhold den dag i dag, og det var ikke det par, der var sammen, da programmet sluttede. Til gengæld er de fire gutter blevet gode venner - til trods for at de også har været interesseret i de samme kvinder i løbet af programmet.

- Der er også fokus på kammeratskab. Der er ingen konflikter i det her program, kun kærlighed. Derfor må fyrene, vi leder efter, gerne have glimt i øjet. Den kække kommentar må godt sidde løst, siger Christian Overbæk.

Hvis der nu sidder en lollandsk singlefyr og tænker: "Det kunne da være, at Amor skulle have lidt hjælp", skal han være klar til at hive 12 dage ud af kalenderen i september, når BLU er på øen for at filme.

Man kan tilmelde sig selv eller en, man kender, til programmet på https://shortaudition.net/kragerne-Lolland eller høre mere på 31 23 11 51.

Snart kommer en stor mængde giftelystne kvinder til Lolland i jagten på den store kærlighed. Foto: TV2/BLU
  • I "Kærlighed hvor kragerne vender" sæson 2 mødte vi Mathias Hangaard, Christian Svaneborg, Jonas Larsen og Peder Damborg. Næste gang skal fire lollandske fyre på skærmen. Foto: TV2/BLU
  • Snart kommer en stor mængde giftelystne kvinder til Lolland i jagten på den store kærlighed. Foto: TV2/BLU
Annonce
Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

112

Stoppet med slagvåben og pistoler i bilen

Annonce
Annonce
112

Efter voldsomt overfald: Politiet kommer med nyt om 15-årig drengs tilstand

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Indland

Ydermure er styrtet sammen i den udbrændte del af Børsen

112

15-årig overfaldet: Fire personer anholdt

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

112

Stoppet med slagvåben og pistoler i bilen

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Lolland

Kommune fik kritik for ventetid: Handleplan skal rette op

Lokal nyt

Kæmpe-lukning får konsekvenser: Fyringer rammer også lokalt

Guldborgsund

Jyder tabte i Højesteret: Guldborgsund Kommune vinder strid om millioner

Sport

Maribo-dreng skifter til dansk traditionsklub

Lokal nyt

Efter slagteri-lukning: Frygter at lokale svineavlere stopper

Annonce
Annonce
112

National politienhed ransager på Falster: Sag af særlig grov karakter

Indland

Afspærringer omkring Børsen opretholdes indtil mandag morgen

Indland

Danish Crown lukker Ringsted-slagteri og nedlægger 1200 job

Indland

Danish Crown lukker Ringsted-slagteri og nedlægger 1200 job

Lolland

Rundt på gulvet over stor donation

112

Blev opdaget: Solgte narko på byens torv midt om dagen

Lolland

Fingrene væk! Turister vader ind og smadrer marken