cookie-og-privatlivspolitik

21

Billeder


Foto: Ingrid Riis

Lolland

Marked lagde flot fra land midt i en corona-tid

BILLEDSERIE: Coronaen havde gjort markedsåbningen noget anderledes i år.
02. juli 2020 kl. 17:10 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO Det var perfekt markedsvejr, da årets onsdagsmarkeder i Maribo blev skudt i gang onsdag klokken 11: gråt og lunt.

Skudt i gang er nu så meget sagt. For i år havde coronaen gjort markedsåbningen noget anderledes. Der var ingen borgmestertale, trylleri på scenen eller underholdning med et stort orkester på torvet i år.

Stemningen var der dog. På rekordtid er det lykkedes markedsfolkene fra Maribo Handel at få stablet et marked på benene. Så de mange turister i byen fik rigeligt at kigge på og krejle om i byens gader.

- Det her turde jeg overhovedet ikke håbe på. Der er godt med mennesker, og det er dejligt vejr, sagde handelsformand Birger Christensen.

- Når nu det skulle være, så har vi fundet en god måde at gøre det på, så vi stadig kunne gøre noget for alle de gæster, der er i byen, konkluderede han.

Der var 50 tilmeldte boder til det første marked. Det er 25 færre end sidste år. Men med corona-afstanden mellem boderne fyldte de byens gader fint ud.

- Flere af vores faste stadeholdere har meldt ind, at de springer over i år. Nogle af dem er ældre og har måske en ekstra grund til at passe på sig selv i disse tider. Men vi glæder os til at se dem igen til næste år, siger Birger.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce