cookie-og-privatlivspolitik
På torvet og Lilletorv var der underholdning. Og senere på dagen gymnastik og linedance.

9

Billeder

På torvet og Lilletorv var der underholdning. Og senere på dagen gymnastik og linedance.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Markedsmylder i gråvejr

BILLEDSERIE: Mange gæster til onsdagsmarkedet.
12. juli 2018 kl. 15:40 Af Birgitta Andersen

Annonce

Det meste af onsdagen var Maribo dækket af et skylag, og det gav succes til onsdagsmarkedet. Feriefolket havde i stort tal valgt stranden fra, så både Øster- og Vestergade var fyldt til randen fra biografkrydset og helt om til Børgesens Dyrehandel.

Den annoncerede brandøvelse på torvet var blevet aflyst på grund af afbrændingsforbuddet. Men der var heldigvis så meget andet at kigge på, og Falck stod stadig klar med stigevognen, så man kunne tage et vue ud over klosterbyen. I Vestergade var AED Førstehjælp på pletten med hjertestartere og gode råd til livredning. Foreningen er privat, og medlemmerne ønsker at udbrede kendskabet til førstehjælp. Og hvor bedre end på et onsdagsmarked.

Bangs Haves Max Christensen måtte haste hjem efter mere mad, da de glubende markedsgæster spiste ham ud af den lille madbod på Lilletorv.

Og selv i kirken var der fyldt op helt oppe under hvælvingerne. Her holdt domorganist Vibeke Vanggaard åbent orgelloft, og det havde mange benyttet sig af. Domorganisten fortalte om det imponerende instrument, der kan improvisere mange instrumenter fra Obo over fløjte til trompet. Og så kunne børnene lære hende, at det nok er en god ide at tænde for orglet, før man skal spille. biaKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce