cookie-og-privatlivspolitik
Købmand Anders Jakobsen glæder sig til, at Eat Happy åbner på fredag. Det vil være muligt at købe sushi i det meste af butikkens åbningstid, men dog ikke i ydertimerne.
Købmand Anders Jakobsen glæder sig til, at Eat Happy åbner på fredag. Det vil være muligt at købe sushi i det meste af butikkens åbningstid, men dog ikke i ydertimerne.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Meny udvider sortimentet med frisklavet sushi

Eat Happy rykker ind i Maribos Meny og ser stort potentiale
i placeringen på Midtlolland.
25. november 2021 kl. 21:30 Af Palle Nevad Frandsen

MARIBO Efter en succesfuld renovering af Meny i Maribo, og en mere end vellykket genåbning, er købmand Anders Jakobsen fredag klar til at byde endnu en nyhed velkommen i supermarkedet på Brovejen.

Sushikæden Eat Happy rykker ind og er klar til at servere både frisklavet sushi og andre asiatiske specialiteter til kunderne.

- Vi har arbejdet hårdt på at højne kundernes madoplevelser, når de handler hos os, hvor de får produkter i den rigtig gode ende, og med samarbejdet med Eat Happy styrker vi den satsning, siger Anders Jakobsen.

Eat Happy er en selvstændig kæde med egne ansatte, og nogle kender den måske allerede fra Meny i Nakskov.

- De tror meget på området her, ikke mindst på grund af hele Femern-projektet, og mener, der vil ske en stor fremgang i de kommende år. Det er selvfølgelig utrolig spændende, at de har sagt ja til at etablere en butik i butikken hos os, og det viser, at de også tror på det projekt, som vi har sat i gang i vores Meny, slår købmanden fast.

Annonce

Sushi-kæden Eat Happy er nemlig fortrinsvis placeret i Meny-supermarkeder, som er større end den i Maribo, men fælles for de fleste er, at det er butikker i den danske provins og ikke i storbyerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE