cookie-og-privatlivspolitik
I Kaj Munks Gade 2 har der ligget værtshus i mange årtier. Men nu er værtshuset lukket på grund af konkurs. Der var en fuldtidsansat og nogle løsarbejdere ansat i virksomheden.
I Kaj Munks Gade 2 har der ligget værtshus i mange årtier. Men nu er værtshuset lukket på grund af konkurs. Der var en fuldtidsansat og nogle løsarbejdere ansat i virksomheden.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Munk Stuen er lukket

"Midlertidigt lukket", står der på et papskilt på døren.
04. september 2019 kl. 19:30 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO Torsdag i sidste uge gik Munk Stuen APS konkurs, efter at selskabet blev tvangsopløst onsdag 21. august på grund af manglende indlevering af regnskaber.

Firmaet, der driver værtshuset i Maribo, har adresse i Faxe. Reelt set betyder konkursen, at værtshuset i Kaj Munks Gade har lukket.

"Midlertidigt lukket", står der på et papskilt på døren, og det er eneste oplysning, værtshusets kunder får om situationen.

I februar 2018 solgte stedets mangeårige og vellidte værtshusmutter Mimi Olsen Munk Stuen til 27-årige Line Dalsgaard Nielsen fra Faxe, der ville drive stedet sammen med sin kompagnon Rasmus Sierant, der ligeledes kom fra Sydsjælland. Makkerparret drev i forvejen Karise Bodega sammen.

Ifølge kurator Lene Andersen fra advokatfirmaet DreistStorgaard er der allerede nu forhandlinger med en potentiel køber af Munk Stuen. Ejendommen Kaj Munks Gade 2 ejes af en udlejer, så værtshuset Munk Stuen består af inventar og lagerbeholdning.

Har man penge til gode, skal man henvende sig til kurator med sit krav inden fire uger fra konkursbekendtgørelsen.

Indtil en ny ejer overtager, er Rådhuspubben ved Banegårdspladsen eneste åbne værtshus i Maribo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce