cookie-og-privatlivspolitik
Der skal nok blive sunget med, når Guitar Rebels spiller Volbeat-numre til den 25. udgave af Nakskov Kopifestival til maj.
Der skal nok blive sunget med, når Guitar Rebels spiller Volbeat-numre til den 25. udgave af Nakskov Kopifestival til maj.
Foto: Guitar Rebels

Lolland

Nakskov Kopifestival genopstår

Efter års pause vender festival tilbage - Og nu indendørs.
14. december 2019 kl. 16:57 Af Marianne Knudsen

Annonce

NAKSKOV Musikforeningen HM '88 har besluttet at genoplive Nakskov Kopifestival. Festivalen med kopibands vender tilbage som et indendørs tilbud lørdag 2. maj. Apotekerhaven ved Magasinet byttes ud med Nakskov Idrætscenter, så publikum - og bands - behøver ikke at tænke på vejret.

Det bliver dermed en markering af, at det ville have været den 25. udgave af Nakskov Kopifestival - hvis den ikke var sluttet i 2016.

- Vi har hyret de tre bands, der skulle have spillet i 2017, og det løber af stablen lørdag 2. maj i Nakskov Idrætscenter, hvor publikum uden at tænke på vejret kan nyde Gasolin fortolket af Grassolin, Guns N' Roses spillet af Guns Tribute, der flere gange har spillet på kopifestivalen og i Magasinet og slutteligt opleve Guitar Rebels, som spiller Volbeat-numre, fortæller HM '88's formand Lars "Smirnoff" Rasmussen på Facebook.

Billetsalget er startet i Meny i Nakskov, hvor billetterne i hele december kun koster 150 kroner plus et gebyr på 20 kroner. Fra 1. januar stiger prisen til 180 kroner plus 20 kroner i gebyr, og venter man til indgangen 2. maj, så koster det 250 kroner at komme ind.

Lars Rasmusen oplyser videre, at der vil blive spillet på "den korte led" i hallen med scenen placeret modsat tribunen, så alle kan se, og der vil i ægte kopistil blive sat langborde op, så såvel små som store selskaber kan opleve festivalen sammen.

HM '88 håber, at byen vil bakke op om arrangementet, og at der kan skabes den samme gode stemning, som de kendte udendørs kopifestivaler har kunnet.

Efterfølgende vil HM '88 evaluere på arrangementet og afgøre, om det skal være en tilbagevendende begivenhed eller blot en enkeltstående markering af det kvarte århundrede med næsten originaler på scenen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce