cookie-og-privatlivspolitik
Brandon Beal lod sig ikke gå på af regnen - og det gjorde nogle hundrede af de mest engagerede fans foran scenen heller ikke. Andre søgte dog læ.

72

Billeder

Radio SydhavsØerne holdt koncert med mange bands i en næsten fyldt Lienlund i både sol og regnvejr.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Nakskov festede og gemte et smil til regnvejret

BILLEDSERIE: Der blev festet på tværs af generationerne ved koncert i Lienlund Radio SydhavsØerne arrangerede.
09. august 2019 kl. 08:01 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

Nakskov - Hvor er det dejligt at se så mange af jer, lød det fra scenen, da Radio SydhavsØernes fest i Lienlund for alvor begyndte torsdag aften, og conferencieren fortsatte:

- Jeg er sikker på to ting: at vi undgår den regnbyge, meteorologerne siger, vi får omkring klokken 21, og at vi får en fantastisk aften.

Èn af de to ting holdt stik, og det var ikke den, der bragte folk tørfodede hjem. Det tænkte koncertgæsterne nu ikke videre over da. De var i stedet, som arrangørerne, glade for, at live-musikken var tilbage i Lienlund. Og så gik festen i gang med den lokale X-factor helt Patrick.


Generationerne mødtes

To timer tidligere var en del publikummer allerede mødt op, da dørene åbnede til for-hygge med djs fra Club Sydhavsøerne, som også sørgede for musik mellem koncerterne.

Forrest i indgangskøen stod mor og datter Unilla Miszczuk og Maria Pedersen fra henholdsvis Søllested og Maribo, og de strøg direkte hen foran scenen.

- Vi skal jo have de bedste pladser, sagde førstnævnte.

De så især frem til Patrick og Bro, der gik på som nogle af de første, og derefter spåede de også, at de ville have fået nok af at stå klemt foran scenen.

De to var i øvrigt repræsentative for fremmødet i lunden. Her kunne spottes folk i alle aldre, fra de ganske modne til de helt små, der end ikke kunne gå.


Regn stoppede ikke festen

AC/DC og Lemmy Forever - en henvisning til den afdøde metalmusiker - stod der på enkelte koncertgæsters t-shirts, og selvom den hårdtslående genre ikke var repræsenteret i programmet, var der god variation blandt kunstnerne.

Efter en stille stund med popmusikeren Rasmus Walther og rap fra Bro var det tid til at kridte danseskoene med 90'er-legenderne fra Cut'N'Move.

Mens mange unge blev helt tomme i øjnene af manglende genkendelse, brød en stor del af dem over 30 ud i smil, sang og ihærdig dans. Anført af Zindy blev der spillet op til euro-popfest, og stemningen løftede sig på pladsen.

Og så var der det med vejret. Efter en kort skylle om eftermiddagen havde vejret været flot, men lidt efter otte kom regnen igen. Enkelte gæster fortrak fra pladsen, hvor andre til stadighed kom til, men mange var beredt med regnslag og parablyer, mens de fleste søgte i læ ved en ølvogn eller under træernes grene.

Regnen stilnede af efter 20 minutter, og festen havde aldrig holdt pause. Siden skulle blandt andre dancehall-navnet Djames Bräun og dj'ene TooManyLeftHands underholde, inden arrangementet sluttede ved 23-tiden. Rygtet gik dog, at festen ville fortsætte i byens vandhuller, hvor lyset først slukkede klokken 5 fredag morgen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 15. januar 2020 kl. 22.27

AF: JOHN WENNERWALD

Flere høreapparater i år 12. januar 2020 kl. 21.27

AF: JOHN WENNERWALD

Børnenes fremtid 05. januar 2020 kl. 17.30

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Det er da en god start 03. januar 2020 kl. 12.44

Annonce