cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Privatfoto

Lolland

Nakskovit er med i årets X Factor

28-årige Cecilia Schlofeldt drømmer om at leve af musikken. Hun kom forbi første hurdle i en precasting.
10. januar 2020 kl. 07:59 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

NAKSKOV Fredag er Lolland igen repræsenteret i musikprogrammet X Factor på TV 2. Efter Patrick Smith fra Rødbys deltagelse sidste år, hvor han endte på en flot sjetteplads, kommer deltageren i år fra Vestlolland.

Cecilia Schlofeldt, 28, var 18. september med, da der var auditions til programmet i København, og det var spændende at møde Thomas Blachman og de andre dommere.

- Det var så sindssygt at være derinde. Jeg havde ikke regnet med, at det var sådan med så meget kamera på, men man blev filmet meget og interviewet, siger hun og fortsætter:

- Jeg havde forestillet mig, at det var meget hurtigt overstået. Ind, syng, ud. Men der var meget snak om, hvem jeg var, og hvor jeg kom fra, så jeg tror, jeg var derinde i et kvarter. Det fik en til at slappe af, og det var rart.

Nerverne var flossede.

- Jeg havde min søster, svigerinde og veninde med som støtte, og det var meget godt, for ellers var jeg nok bakket ud, griner hun.


Pædagog med musikdrømme

Det er første gang, Cecilia Schofeldt stiller op i X Factor. Hun har tit set programmet og sunget på hobbyplan, men aldrig i kor eller lignende.

- Men jeg var blevet opfordret til at stille op, så nu skulle det være, siger hun.

I hverdagen er hun pædagogstuderende på Absalon i Nykøbing og for tiden i praktik i Team Ungbo i Nakskov. Det er hun glad for, men drømmen er at kunne leve af musikken.

Dertil er der et stykke vej, men i X Factor-universet er et første vigtigt skridt taget. En precasting, hvor professionelle skulle vurdere, hvilke deltagere, der skulle komme til en reel audition foran dommerne, gik godt.

Nakskovitten gik videre, men hvordan det gik derfra, må hun ikke sige. Det kan ses i X Factor fredag aften, hvor hendes audition er med.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Eliten, magthaverne, censur… 27. januar 2020 kl. 13.15

AF: DAN TOXVÆRD RASMUSSEN

DEBATTEN OM FOR OG IMOD… 27. januar 2020 kl. 09.40

AF: JOHN WENNERWALD

Husk SFO-erne 26. januar 2020 kl. 20.53

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

Annonce