cookie-og-privatlivspolitik
Klubformand Bente Christiansen havde æren af at klippe den røde snor til de nye baner.

6

Billeder

Klubformand Bente Christiansen havde æren af at klippe den røde snor til de nye baner.
Foto: Peter Levinsen Hansen

Lolland

Nakskovs nye tennisbaner

Tre nye kunstgræsbaner ved Nakskov Tennisklub.
15. juli 2019 kl. 20:00 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Lørdag eftermiddag kunne snoren klippes på Nakskov Tennisklubs nye udendørs kunstgræsbaner. Renoveringen af bane 1, 2 og 3 har været undervejs siden starten af sidste år, og tennisklubben kunne med dagen tage hul på et nyt kapitel i foreningen.

- Da vi holdt møde med Kultur og Fritid 2. februar 2018, hvor vi blev enige om, at banerne trængte til en grundig renovering, tror jeg ikke, vi havde forestillet os, hvilket stort arbejde der lå foran os, fortalte formand i Nakskov Tennisklub, Bente Christiansen, i sin åbningstale til lugten af nymalet terrasseplankeværk.

- Nu er vi kommet i mål. Alt er jo frivilligt arbejde, så der skal lægges nogle timer i det, og det tror jeg ikke, man sådan lige tænker over, fortalte formanden efter talen.

De tidligere tennisgrusbaner var fra 1947 og trængte derfor til en udskiftning. For at få hjælp til dette har klubben fået sponsorater fra flere af Nakskovs erhvervsdrivende, ligesom man også solgte medlemsaktier.

- De (Lolland Kommune red.) gav os 400.000 i den der Masterplan, og så skulle vi ellers stadig ud og finde 256.000. Der er vi blevet forbavset over, hvor mange der bakker op. Man tænker jo - medlemsaktier, hvor mange gider egentlig at købe nogen? De bakkede så op allesammen. Det synes jeg er fantastisk, siger Bente Christiansen.

De 656.000 kroner for de nye baner skulle dog vise sig at blive en anelse dyrere, da der også skulle nye fliser og hegn til omkring banen. Derudover skulle der også laves dyre jordprøver, som kommunens park- og vej-afdeling dog har været behjælpelige med at dække, fortæller formanden.

- Det, man skal forholde sig til, er, at man nu sparer grus, der skal lægges ud på banerne. Der skal vedligeholdes mindre, og med de frivillige resourcer, vi har i klubben, så er det hårdt at skulle vedligeholde så mange baner, fortæller Bente Christiansen.

Klubben har i øjeblikket 108 medlemmer, og det er håbet, at man med de nye baner får flere nye medlemmer.

- Det er derfor, vi lægger kræfterne i det. Enten skal vi vælge, at klubben dør, eller også skal vi kæmpe for det, fortæller formanden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce