cookie-og-privatlivspolitik
Butikschef Katrine Langvik og salgsdirektør Braw Bakir stod for snoreklippet ved åbningen af den nyindrettede Netto i Lollands Centret.

9

Billeder

Butikschef Katrine Langvik og salgsdirektør Braw Bakir stod for snoreklippet ved åbningen af den nyindrettede Netto i Lollands Centret.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Nu er Netto opgraderet

BILLEDSERIE: Netto har fået en ordentlig overhaling og et trut.
26. november 2020 kl. 13:30 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

MARIBO Lollands Centret genlød af jazzmusik, og de første kunder hyggede med scones og kaffe, da Netto i går inviterede til genåbning af butikken i Maribo.

Præcis som i computerverdenen arbejder man i Salling Group med versionsnumre af sine butikker, og i Maribo er Netto nu blevet opgraderet til en version 3.0. Den nye butik blev fejret med glade trut og en rigtig Netto-sang.

- Jeg lover jer, at vi er bedre til at drive butik, end vi er til at synge, sagde salgsdirektør Braw Bakir, da han tog ordet foran butikken.

Netto er godt i gang med at opgradere alle landets butikker til version 3.0, og Maribo er landsdelens tredje, som har været lukket i knap tre uger for at blive indrettet på ny. Sakskøbing og Nørre Alslev har allerede fået det nye look.

- Vi har foreløbig lavet omkring 150 af vores butikker om til en version 3.0, men helt ærligt er dette nok en af de absolut smukkeste, forklarede Braw Bakir ved åbningen.

I alt er der 516 Netto-butikker i Danmark, så der er endnu et stykke vej, før alle er blevet opgraderet.

At arbejdet er gået helt efter planen i Maribo skyldes ikke mindst personalet, slog salgsdirektøren fast og sendte roser til butikschef Katrine Langvik og hendes ansatte.

Det er hårdt arbejde at få indrettet sådan en butik, forklarede han.

For kunderne vil det være nemt at se, at Netto nu præsenteres i en helt ny version.

- Vi er kommet til at se dyrere ud, ikke mindst fordi den gule discount-farve er forsvundet, men vi har ikke ændret på priserne i butikken, forklarede Braw Bakir, inden han lod butikschefen klippe den røde snor ind til den nyindrettede butik.

På det tidspunkt havde der samlet sig pænt med ventende kunder udenfor, men i dagens anledning var der også lavet en række særtilbud, som man kun kunne købe i butikken i Lollands Centret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce