cookie-og-privatlivspolitik
Morgensvømmerne var klar, da Maribo Hallerne i går morges atter kunne byde de faste svømmere indenfor. Normalt er op mod 30 svømmere forbi i morgentimerne, og det virkede ikke til, at sommeren holdt mange væk.

3

Billeder

Morgensvømmerne var klar, da Maribo Hallerne i går morges atter kunne byde de faste svømmere indenfor. Normalt er op mod 30 svømmere forbi i morgentimerne, og det virkede ikke til, at sommeren holdt mange væk.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Nu plaskes der atter i bassinet

Mandag morgen klokken 6 slog svømmehal atter dørene op efter coronalukning og renovering.
04. august 2020 kl. 16:40 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

MARIBO Efter flere måneder uden crawl, rygsvømning og leg i vandet kunne Maribo Svømmehal i går morges klokken 6 slå dørene op til et åbent bassin for første gang, siden corona rullede ind over landets grænser.

Dengang blev de indendørs idrætsanlæg lukket som noget af det første, og inden Maribo Hallerne fik lov at åbne igen, blev det besluttet at sætte gang i et større renoveringsarbejde i svømmehallen.

Hos teamleder Michael Sørensen har det derfor kriblet i fingrene for at kunne åbne svømmehallen igen. Fem måneders lukning er lang tid for svømmehallen. Til gengæld kan de faste brugere nu glæde sig over, at der er adgang til bassinerne tæt på hver eneste dag året rundt.

På grund af vandrerhjemmet holder svømmehallen ikke længere sommerlukket. Derfor kan Michael Sørensen også se frem til at skulle bruge flere afløsere i svømmehallen. Med mange flere dage åbent bliver det nemlig lige hårdt nok for de tre fastansatte og fem afløsere.

De seneste måneder er der arbejdet på at sætte overløbsrenderne i stand i svømmehallen, men nok er arbejdet bragt til ende, men uden dog at være helt færdigt.

- Det støjer stadigvæk for meget herinde, men det kan rettes, uden at vi behøver lukke svømmehallen igen, forklarer Michael Sørensen.

Selv om både morgensvømmere og de, der hellere vil i vandet senere på dagen, nu atter kan plaske rundt i Maribo Svømmehal, er alt dog ikke ved det gamle. Covid-19-smitten sætter sine spor med en masse restriktioner for svømmerne.

I omklædningsrummet må der maksimalt være 20 svømmere ad gangen. I baderummet er der plads til seks personer, og kun hver anden bruser kan benyttes. Tøjet skal tages med ind i svømmehallen, og der vil ikke være adgang til hverken knagerækker eller skabe. Fodtøjet må dog gerne efterlades i omklædningsrummet.

- Vi har desværre været nødt til at lukke den infrarøde sauna, da der kun vil være plads til to i den. I de almindelige saunaer har vi nummeret fire pladser, som skal overholdes, fortæller Michael Sørensen.

Inde i selve svømmehallen ligner hverdagen mere sig selv. Der er plads til 60 personer i det store bassin, og 15 må være i det lille. Man kan bruge svømmehallens bælter og vinger, der efterfølgende bliver sprittet af. Til gengæld er alt legetøjet ikke tilgængeligt - endnu.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

Annonce