cookie-og-privatlivspolitik
Den flotte udsigt er et af Hotel Søparks varemærker, og det er da heller ikke det værste "kontor" at have.

2

Billeder

Den flotte udsigt er et af Hotel Søparks varemærker, og det er da heller ikke det værste "kontor" at have.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Ny hoteldirektør kender Maribo ud og ind

Rikke Lohse er tiltrådt som ny chef på Hotel Søpark Maribo.
14. september 2019 kl. 16:46 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO - Hotellet her er mit hjertebarn!

1. januar vendte 47-årige Rikke Lohse tilbage til Hotel Søpark i Maribo for at blive receptionschef. Og nu er hun så officielt blevet udnævnt til direktør af ejerfamilien Milling.

Kærligheden til Hotel Søpark blev grundlagt for mange år siden, da Rikke som ung var ansat der i 10 år. Hun sagde op for at koncentrere sig om familien.

Rikke har tre børn på 10, 15 og 18 år. Hendes mand, Christian, er direktør i Ødegaard Biler, som Rikke også har arbejdet hos. Men nu er hun altså vendt tilbage til hotellet.

- Jeg tror, folk har manglet et lokalt ansigt udadtil. Jeg har boet i byen i 30 år, så jeg kender de fleste og ved, hvad der er vigtigt for maribonitterne, siger Rikke, der også har arbejdet hos Møller-Jensen i en del år. Salgsarbejde ligger hende i blodet.

- Det er helt klart marketing og det at koordinere tingene, så de spiller, jeg tænder på ved jobbet. Og jeg har tænkt mig at være med i alle de foreninger og alle de arrangementer, hvor det er naturligt, at vi som hotel er involveret, siger hun.

Hun har genindført frokostservering i restauranten for at trække lokale til.

- Alle er velkomne til at komme og spise lidt frokost. Det er mit håb, at de lokale vil bruge hotellet meget mere i fremtiden.

Når der skal markedsføres, er Søpark et mulehår foran alene på grund af hotellets herlighedsværdi.

- Det ligger rigtig smukt, og så er jeg vild med hotellets alsidighed. Her er både forretningsrejsende, feriefolket, fester og større arrangementer. Man får lidt af det hele her.

Gæsterne kan finde direktøren lige der, hvor de øvrige medarbejdere er.

- Det er et lille sted, så man kommer helt tæt på hinanden. Vi har det rigtig hyggeligt og sjovt. Jeg vil ikke komme til at sidde og gemme mig på et kontor. Jeg tror rigtig meget på at løfte i flok, så vi ikke holder alt for meget fast i vores egne jobbeskrivelser. Jeg er ikke for fin til at servere. Jeg har løftet rigtig mange tallerkener i min tid. Så jeg vil være at finde der, hvor jeg er mest nyttig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce