cookie-og-privatlivspolitik
Den nye, fodbetjente sprit-dispenser, der nu sættes i produktion i Nakskov.
Foto: Seimei

Lolland

Ny sprit-tappekolonne på Seimei

Coronakrisen fører til udvidelse på Nakskov-virksomhed.
21. maj 2020 kl. 12:55 Af Marianne Knudsen

Annonce

NAKSKOV Håndsprit blev i marts en mangelvare som følge af coronakrisen, og det fik juice- og sodavandsproducenten Seimei Nakskov til at fylde håndsprit på flasker i stedet for eksempelvis Wish-sodavand.

Efterspørgslen efter håndsprit er med direktør Allan Feldts ord blevet lidt hverdag igen, men coronakrisen har ført to nye projekter med sig i Nakskovvirksomheden.

- Vi har i udlandet bestilt en ny tappekolonne til udelukkende håndsprit og lignende produkter. Vi får den hjem i juli, hvor den stilles op i en bygning ved siden af vores nuværende produktionslokaler, oplyser Allan Feldt.

Bygningen har hidtil været brugt som lager, og Seimei har en dispensation indtil september til at få den brandsikret til håndteringen af det letantændelige håndsprit.


Klar til efteråret

Investeringen i Nakskov i den nye tappekolonne til over en million kroner skulle så gerne være klar til efterårssæsonen.

I samarbejde med virksomheden Brdr. Schultz Aps, der også ligger i Nakskovs østlige industrikvarter, og som laver "alt indenfor smedie og svejsning," har Allan Feldt desuden udviklet en enkel og elegant sprit-dispenser, hvor ordren på de første 30 er løbet ind. De produceres i denne uge.

Blandt køberne er restauranten Alchemist, der i februar bragede ind på Michelin-scenen og scorede to stjerner, Meny på Frederiksberg og en række bilforhandlere.

- Den er supernem at betjene og vedligeholde og holder sig flot - ude som inde - nærmest uendeligt, og man skifter eller genfylder blot flasken, der er placeret øverst i dispenseren, oplyser Allan Feldt.

Man kan købe dispenseren kontant eller få den lidt billigere med en påfyldningsaftale.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce