cookie-og-privatlivspolitik
Den nye skærm er omkranset af kunstigt græs og viser dagens kampprogram, sjove billeder fra klubben og banefordeling. Jeppe Schrøder fra MB's bestyrelse er glad for Advodan og Lars Stuckerts sponsorgave.
Den nye skærm er omkranset af kunstigt græs og viser dagens kampprogram, sjove billeder fra klubben og banefordeling. Jeppe Schrøder fra MB's bestyrelse er glad for Advodan og Lars Stuckerts sponsorgave.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Nye tiltag lokker flere spillere til boldklub

Træder ind i den digitale tidsalder og har bedre fat i de unge
11. april 2019 kl. 17:00 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO - Vi havde sådan en gammeldags whiteboard-tavle før. Det her er mere moderne.

Maribo Boldklubs unge ildsjæl Jeppe Schrøder er glad for klubbbens nye gave - en stor info-skærm, der viser dagens kampe, banefordeling, et nyhedsfeed fra DBU, klubbens sponsorer og en samling sjove fotos fra de forskellige hold.

- Vi skal stadig have styr på at betjene den. Men det bliver rigtig godt, siger Jeppe Schrøder.

Sponsoren, Advodan ved Lars Stuckert, er også glad for at kunne gøre noget for klubben. Stuckert er selv holdleder og har en søn, der spiller.

At klubben går ind i den digitale tidsalder, er en nødvendighed for at holde på de unge medlemmer. Maribo Boldklub har tidligere kæmpet med at holde fast i dem efter 9. klasse.

- Seniorafdelingen var faktisk tæt på at dø. Men så kom Jeppe til, og han har fået vendt udviklingen, roser Lars Stuckert.

Jeppe fortæller, at der nu er flere end 40 seniorspillere, så klubben næsten kan stille tre fuldgyldige hold.

- Før var det sådan, at hvis der var skader på førsteholdet, så måtte de hente de bedste spillere på andetholdet, og så var der ikke noget andethold. Nu er det helt anderledes.

Han har lavet en målrettet indsats over for 9. klasser og gymnasiet. Der laves rundringninger, sjove opslag på Instagram og Facebook-gimmicks med sjove "kontrakter", spillerne skal skrive under på. Og så samles de for at se Champions League og landskampe sammen.

- Det handler om fællesskabet, og at det skal være sjovt at gå til fodbold. Man kan godt dyrke eliten, men man kan også bare møde op og hygge sig. Det kan rigtig mange unge godt se en ide i, siger Schrøder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

AF: BJARKE ROSENKILDE

Narrens vise. 10. oktober 2019 kl. 16.29
Nu må Digelauget stoppe vanviddet 09. oktober 2019 kl. 10.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Blåpandet stram udlændinge politik 08. oktober 2019 kl. 15.54

AF: JOHN WENNERWALD

Eget vikarbureau 06. oktober 2019 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

EU og det besværlige demokrati. 02. oktober 2019 kl. 15.47

Annonce