Godsejer Ulrik T. Jørgensen i nyt partnerskab med den danske interiørvirksomhed Vipp.
SØLLESTED Mandag blev der åbnet for booking af Vipp Hotels fjerde medlem, Vipp Farmhouse, som er den tidligere skovløberbolig fra cirka 1775 i Søllestedgaard Skov - og tirsdag var de første otte aftaler i hus.
Det er ejeren af Søllestedgaard Gods, Ulrik Theophil Jørgensen, der har indgået partnerskab med det danske firma Vipp, der siden 1939, hvor det hele begyndte med en pedalspand, har udvidet produktpaletten kraftigt og nu også er stor, dansk møbelproducent.
- Jeg var ved lokale håndværkeres hjælp begyndt at sætte skovløberboligen i stand, og en dag var Vipps direktør, Kasper Egelund, hernede, fordi vi skulle drøfte muligheden for at sætte en af Vipp's luksussheltere i sort stålkonstruktion op et sted i skoven.
- Vi havde fundet et fantastisk sted, men vurderede, at det ville blive umuligt at få lov til at sætte den op i fredskoven. Så så Kasper skovløberhuset og fandt det idyllisk og foreslog, at vi lavede det til et Vipp Hotel, fortæller godsejer Ulrik T. Jørgensen.
- Vipp er jo eksempelvis kæmpestort i USA, hvor navnet virkelig er et brand, og i København er der to Vipp Hotels i lejligheder, og i Sverige et shelter, og nu er vi så nummer fire i rækken.
- Og det glæder mig meget, at vi nu også kan tilbyde luksusovernatning på Lolland, siger Ulrik T. Jørgensen.
Indretningsarkitekt Julie Mølsgaard har hjulpet med indretningen. Landhuset er blevet totalt moderniseret. Kun stråtaget er det samme. Indvendigt er der bygget en skal op med ny isolering, og der er lagt nyt gulv med varme under de smukke ølandsfliser, og huset har fået ny varmeklide, luft til vand-varmepumpe, og så er der ud over Dux-senge i de tre soveværelser fyldt med alskens superlækre produkter fra Vipp.
Det gælder alt fra sofaer, sofaborde, marmorspisebordet, spisebordsstolene med fantastisk siddekomfort, lamper, køkken- og badeværelseselementer, elkedlen, varmebriksen, tallerkner og glas over peber- og saltkværnen til vaser og nips.
I haven kan man slappe af på terrassen med belægning af jernbanesveller, sætte sig på bænken, skåret ud af en egestamme, fiske efter gedder og aborre i søen i nærheden eller måske gå over i Spiseriet i Søllestedgaards restaurant.
- Der vil også stå en kurv med grøntsager fra vores Den Grønne Verden, og i køleskabet finder gæsterne Østergaards Solaris-hvidvin samt andre drikkevarer. Vi vil også opfordre gæsterne til at køre ud at besøge de andre producenter, siger Ulrik T. Jørgensen.
Læs også artiklen "Nyt luksushotel i skov på Lolland" og se billeder fra hotellet både inde og ude.