Annonce
Lolland

Otte kandidater klar

Det er ikke en Brian-liste, understreger Brian Hansen om den nye Nakskov Listen: - Jeg er blot talsmand i øjeblikket. Foto: Anders Knudsen

Ny liste til kommunalvalget kalder sig Nakskov Listen.

VESTLOLLAND - Vi stiller op, og det bliver med over 10 kandidater, fortæller Brian Hansen, der er brudt ud af Lokallisten Lolland og nu er medstifter af en ny liste til kommunalvalget: Nakskov Listen.

Også Lokallisten Lollands næstformand, Remzi Grepi, har sagt farvel til listen - men for helt at gå ud af politik korrigerer Brian Hansen oplysningerne i avisen i tirsdags om bruddet.

De to tidligere bestyrelsesmedlemmer i Lokallisten Lolland, Per Rasmussen og Leane Johansen, har ligeledes forladt deres tidligere, kommunalpolitiske ståsted for at slutte op om Nakskov Listen, og det sker på grund af uoverensstemmelser, oplyser Brian Hansen.

Han tilføjer, at den nye liste ikke er en Brian-liste, men at han i øjeblikket er talsmand for de andre og hjælper med det praktiske, så Nakskov Listen kan stille op.

En stemme fra Vestlolland

På sin nye facebookside skriver Nakskov Listen, at listen består af tidligere medlemmer fra anden lokalliste samt nye folk, som ikke har været i politik før. "Vi har medlemmer fra Nakskov, Rudbjerg og Højreby, og håber på at finde nogle fra Ravnsborg også. Nogle navne bliver offentliggjort nu, andre senere."

"Nakskov Listen vil først og fremmest kæmpe for de gamle Nakskov, Rudbjerg, Ravnsborg og Højreby kommuner, dels fordi vi kommer herfra, men også fordi at vi føler, at der mangler en stemme, som vil kæmpe for vores område," lyder det videre.

Eksempelvis er der intet tilbage i den tidligere Rudbjerg Kommune nu, nævner Brian Hansen, der tilføjer, at Nakskov Listen glæder sig til at prøve at gøre en forskel.

"Dette er ikke ensbetydende med, at vi ikke vil resten af Lolland, det vil vi gerne. Alle sager som gavner vores landsdel, støtter vi, men Midtlolland har haft vind i sejlene længe og der sker mange ting i området. Det samme kan vi ikke sige om Vestlolland. Der er ting i støbeskeen, men det er ikke udmøntet endnu."

Artiklen fortsætter efter annoncen

Otte vigtige punkter

Et partiprogram er selvsagt ikke klar endnu, men Nakskov Listen oplister otte punkter, som er vigtige for kandidaterne: 1. Nu er det Vestlollands tur. 2. Stop for afvikling, ja til udvikling. 3. Styrk den lokale turisme. 4. Vindmøller kun på havet. 5. Bevar og styrk vores lokale uddannelsescenter. 6. Flere grønne busser og de må gerne være gratis. 7. Fokus på at få de unge til at tage en håndværkeruddannelse. 8. Mange ældre får ikke den hjælp de har brug for, stop minut-tyranniet.

På Facebook skriver Nakskov Listen, at den stiller med mange nye, uprøvede kræfter, da de tror på nytænkning og ikke på, at det skal være de samme ansigter, som sidder i byrådet år efter år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Åben opstillingsliste

Opstillingslisten er stadigvæk åben, så man kan kontakte listen, hvis man har en politiker i maven.

Kandidaterne er, nævnt i vilkårlig rækkefølge: Rene Marquardt Frederiksen, Mads Bach Petersen, Casper Nicholas Schrøder Blume, Per Rasmussen, Lene Christiansen, Anders Madsen, Leane Lønne Siv Johansen og Brian Hansen.

  • Det er ikke en Brian-liste, understreger Brian Hansen om den nye Nakskov Listen: - Jeg er blot talsmand i øjeblikket. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Lolland

Efter voldsom brand: Militærmuseum genopstår

Annonce
Annonce
112

14-årig dreng meldt savnet

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

112

Bil i brand på motorvejen

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Annonce
Annonce
Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lolland

Engang var den Danmarks bedste Aldi: Nu åbner den snart som Rema 1000

Lolland

Efter voldsom brand: Militærmuseum genopstår

Guldborgsund

Revyen solgte ud: - Nu skal vi lige komme os over chokket

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem