cookie-og-privatlivspolitik
Eleverne i 4. og 5. klasse arbejdede koncentreret ved bordene - og for de af eleverne, der havde brug for det, var der også mulighed for leg i parken.

7

Billeder

Eleverne i 4. og 5. klasse arbejdede koncentreret ved bordene - og for de af eleverne, der havde brug for det, var der også mulighed for leg i parken.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

På workshop i udstillingen Mæt

Kunstnergruppen In Situ Lolland inviterede i går skoleelever på rundvisning og workshop i udstillingen Mæt.
16. september 2020 kl. 16:20 Af Rikke Folm Berg

Annonce

PEDERSTRUP Eleverne i 4. og 5. klasse på Horslunde Landsbyordning besøgte tirsdag skulpturudstillingen Mæt i Reventlowparken, hvor de fik en rundvisning, kunne snakke med nogle af kunstnerne bag og fik mulighed for at lave små skulpturer.

- Vi ville gerne give eleverne mulighed for at se årets udstilling, gå i dialog med kunstnerne om intentionen, tankerne, materialevalget og udformningen af deres værker, og så give eleverne en chance for selv at udfolde sig, fortalte Lotte Madsen, medlem af kunstnergruppen In Situ Lolland og blandt kunstnerne i årets udstilling.

Til selv at udfolde sig fik eleverne udleveret en træklods, rødt og sort ostevoks, som kan formes, når det varmes op i hænderne, og tre forskellige slags ståltråd - og det blev til mange forskellige slags værker, hvoraf nogle relaterede sig til temaet Mæt.

Ifølge skoleleder på Horslunde Realskole var invitationen en god anledning for eleverne til at udforske deres kunstneriske side.

- Det er ikke så tit, de får mulighed for det - og så er det altid en oplevelse at komme ud af huset og opleve tingene på en anden måde, end vi kan præstere i klasseværelset, sagde skoleleder Vikki Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce