cookie-og-privatlivspolitik
Tv-holdet, tv-vært Peter Ingemann og arkitekt Philip Rasmussen i Havnegade i Nakskov i går, hvorfra turen rundt i havnen tog sit afsæt.
Tv-holdet, tv-vært Peter Ingemann og arkitekt Philip Rasmussen i Havnegade i Nakskov i går, hvorfra turen rundt i havnen tog sit afsæt.
Foto: Privat

Lolland

Peter Ingemann på optagelse i Nakskov

Peter Ingemann kører Danmark tyndt på sin knallert - Mandag kom turen til Nakskov
04. august 2020 kl. 12:50 Af Rikke Folm Berg

Annonce

NAKSKOV Heartland Production, der producerer udsendelserne med Peter Ingemann for TV2, var i går eftermiddags i Nakskov for at filme ham tage en tur på sin knallert til endnu en krog af landet.

Her skulle han blandt andet snakke om Nakskov og Lolland med arkitekt fra By og Landskab Philip Rasmussen.

Ifølge arkitekten var det en mulighed for at få sat fup og fakta på plads, som han gerne stiller op til. Det fortalte han forud for optagelserne:

- Det er chancen for på landsdækkende tv at åbne danskernes øjne. Produktionsholdet bag er nemlig meget bevidst om, at Nakskovs omdømme er enten anonymt eller negativt, så de har lovet at komme med et åbent sind.

- Min plan er derfor at fortælle ikke blot den gode historie om Nakskov, og Lolland, men den faktuelle historie.

- Nemlig at ledigheden er historisk lavt, og at der for eksempel er 2.000 jobs i havnen på grund af begavede investeringer - hvilket Peter Ingemann får chancen for at opleve fra "NH1", hvorpå hans knallert bliver hejst ombord, at vi leverer grøn strøm til hovedstaden, har god landbrugsjord, laver kvalitetsfødevarer, at mange lever godt og længe, og at vi er gæstfrie overfor socialt udsatte tilflyttere, men at de koster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

Annonce