cookie-og-privatlivspolitik
Lå der usaglige hensyn bag, at Pleje Plus-direktør Lena Løve Jensen kort før konkursen sørgede for, at en stor regning blev betalt til hendes personlige rådgiver. Det blev endevendt ved en retssag i Hillerød tirsdag. Arkivfoto
Foto: Jan Knudsen, arkivfoto

Lolland

Pleje Plusdirektør vidnede

Det var en synligt mærket Lena Løve Jensen, der tirsdag vidnede i en retssag om Pleje Plus-konkursen.
12. september 2018 kl. 18:00 Af David Arnholm

Annonce
FAKTA
Det handler retssagen om:
Kuratoren for Pleje Plus-konkursboet kræver, at en betaling af 336.406,25 kroner fra Pleje Plus til konsulentfirmaet Kvalit v/Jack Leiberg omstødes.
Betalingen skete nemlig kort efter, at Skat 29. maj 2017 havde begæret Pleje Plus konkurs. Dermed blev betalingen ”kreditorforrykkende”, som det kaldes. Det vil sige, at Kvalit v/Jack Leiberg blev tilgodeset på bekostning af blandt andre Skat, der havde flere millioner kroner til gode hos Pleje Plus.

Da Lena Løve Jensen var direktør for det private hjemmeplejefirma Pleje Plus, strålede hun som en sol og boblede af energi. Men det var en helt anden Lena Løve Jensen, der i går mødte op i Retten i Hillerød.

Her skulle hun vidne i en sag, der handlede om en regning på 336.406,25 kroner, som hun fik lagt til betaling kort inden konkursen. En betaling, som kuratoren i konkursboet ønsker at få omstødt.

Lena Løve Jensen - der i dag arbejder på Nordsjællands Hospital i Hillerød - fortalte, at det var en svær tid op til konkursen, hvor hun var ved at gå ned med stress. Blandt andet derfor hyrede hun konsulenten Jack Leiberg til at hjælpe sig. De afviste begge, at de skulle have andet og mere end et professionelt forhold.

Læs stor artiklen: "Pleje Plus-direktør: Jeg var et jaget dyr" i onsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce