cookie-og-privatlivspolitik
Anja Larsen, teamleder Tina S. Skytt og Mary Therkildsen var rørt over de søde sager, der blev overrakt af Torsten Elsvor i Blomsterparken og Kirsebærhaven i Rødby.

3

Billeder

Anja Larsen, teamleder Tina S. Skytt og Mary Therkildsen var rørt over de søde sager, der blev overrakt af Torsten Elsvor i Blomsterparken og Kirsebærhaven i Rødby.
Foto: Privat

Lolland

Plejepersonalet fik en sød hilsen

Lions Sydlolland skabte glæde på plejecentre.
06. april 2020 kl. 14:20 Af Peter Gade

Annonce

SYDLOLLAND Plejepersonalet ved de to centre, Bøgevænget i Holeby med 51 ansatte og Blomsterparken/Kirsebærhaven i Rødby, med 46 ansatte fik sig noget af en overraskelse fredag, da repræsentanter fra Lions Sydlolland dukkede op med kasser fyldt med søde sager - chokolader og Matador-mix og andet godt til den "søde tand" for at takke og støtte personalet i den svære tid.

- Normalt støtter vi hvert år plejecentrenes beboere, men vi synes, at personalet netop nu fortjener vores bevågenhed. De gør en fantastisk indsats året rundt, og vi værdsætter deres arbejde, men netop i denne tid har de brug for at vide, at vi også tænker på dem, og mon ikke de søde sager for en stund kan give dem lidt ekstra energi, siger Torsten Elsvor, Lions Sydlolland, der overrakte gaven sammen med et andet medlem, Arne Olesen, Holeby.

- Måske er slik ikke det mest politisk korrekte, men varerne er pakket ind, og vi har også betænkt dem, som er diabetikere, og fået brugsen til at lave særlige poser til dem.

Læs også artiklen: Status på Lolland Kommunes covid-19-beredskab: - Der er kontrol over situationen" i mandagens FolketidendeKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce