cookie-og-privatlivspolitik
Freja Popp holder reception for sin nye danseskole mandag 17. august klokken 15-18 på Horslundevej 6 i Halsted i danselokalet i den tidligere folkeskole.
Freja Popp holder reception for sin nye danseskole mandag 17. august klokken 15-18 på Horslundevej 6 i Halsted i danselokalet i den tidligere folkeskole.
Foto: JP-foto

Lolland

Popp Studio er danseklar

Åbner danseskole på efterskoles tidligere kontor.
01. august 2020 kl. 12:29 Af Marianne Knudsen

Annonce

HALSTED 21-årige Freja Popp fra Nakskov er klar til at åbne danseskole i Halsted. Nærmer bestemt på Halstedhus Efterskole, hvor det tidligere kontor her i sommer er forvandlet til et dansestudie. Det skal også bruges til efterskolens nye danselinie.

Foreløbig starter Popp Studio, som Freja Popp kalder sin nye danseskole, op med to undervisningsdage om ugen.

- Musik har altid fyldt meget i mit liv, og jeg dyrkede redskabsgymnastik i mange år, men det blev for kedeligt. Der skulle ske noget mere, så jeg startede med dansen som 8-årig - og har altid ønsket mig at få en danseskole, fortæller Freja Popp.

Læserne af danseresultater i avisen vil kunne nikke genkendende til hendes navn.

Hun har prøvet mange forskellige stilarter inden for dans, har konkurreret i alt fra disco og hiphop til showdance og rock 'n'roll og har i sin tid som turneringsdanser vundet flere Danmarksmesterskaber, både som national og international danser.

I 2015-16 blev Freja Popp Mortensen udtaget til "RockstarVision" under Marvin Spahi's danseskole, hvor hun har deltaget i flere shows, og i 2018 dansede hun på "JK-projektforløbet" ved Jesper Kryger og optrådte blandt andet for kronprins Frederik på Amalienborg på hans 50 års-fødselsdag.

I august 2017 startede hun på danselæreruddannelse under De Danske Danseskoler og er færdiguddannet danselærer i DDD.

Popp Studio tilbyder en bred palette af stilarter, og man kan eksempelvis også få et kvikkursus i brudevalsen, hvis der er én, der frier.

Den nye danseskole lægger ud med to medhjælpere og en instruktør mere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

AF: LINDA SOMMER

18 kommunale p-pladser lige… 14. november 2020 kl. 13.23

Annonce