cookie-og-privatlivspolitik
De gode loppefund blev slæbt ud af lokalerne, hvor MB's venner har til huse. Da der blev lukket ned, gjorde de gæve loppesælgere status over de møbler, der var tilbage. 
Noget skal med videre til næste år, mens det, der har vist sig umuligt at sælge, skal destrueres.

6

Billeder

De gode loppefund blev slæbt ud af lokalerne, hvor MB's venner har til huse. Da der blev lukket ned, gjorde de gæve loppesælgere status over de møbler, der var tilbage. Noget skal med videre til næste år, mens det, der har vist sig umuligt at sælge, skal destrueres.
Foto: Ingrid Riis

Lolland

Rigtig god loppesommer

Formand: - Vi har solgt rigtig mange lopper denne sommer. Vi var bagud efter corona-nedlukningen. Men det fik vi indhentet.
20. oktober 2020 kl. 06:19 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO Det så skidt ud i foråret, hvor Maribo Boldklubs Venner måtte aflyse sine loppemarkeder i PHattens gård på grund af corona.

- Vi mistede indtjeningen i marts, april og maj. Men da vi så fik åbent igen, gik det bare rigtig godt hen over sommeren, fortæller formand for venneforeningen Jørgen Brædder.

Faktisk gik det så godt, at klubben nu er tæt på en indtjening som i andre år.

- Hvis vi havde haft åbent i de tre måneder, havde vi haft rekord ... måske. For det er nok også coronaens skyld, vi har haft så fantastisk en sommer, fordi mange holdt ferie herhjemme og bare havde brug for at komme lidt ud, da der blev åbnet igen, siger kasserer Finn Schandorff.

Han kan fortælle, at det især er onsdagsmarkederne, der har skæppet godt i loppekassen hos MB's venner.

- Onsdagsmarkederne gav virkelig godt. Vi tjente cirka 60.000 kroner på de seks onsdage. Så det skal vi slet ikke klage over, smiler kassereren.

Lørdagens salg skæppede endnu mere i kassen. Vejret var fremragende, og der var et mylder af købeglade kunder ved årets sidste loppemarked.

- I morges startede vi rigtig godt ud med et par, der netop havde købt hus i Bandholm og nu skulle indrette det. De købte for 3.000 kroner, smiler Jørgen Brædder.

Der var da også lokket med særligt gode tilbud på denne årets sidste loppedag.

I alt kommer lopperne til at omsætte for i omegnen af 175.000 kroner i år - penge, der går til Maribo Boldklubs arbejde.

Men de frivillige i de karakteristiske grønne jakker er ikke på vej hjem på divaneseren. Nu skal alle lopperne sorteres, så det, der stadig er salgbart, kan komme med til næste år.

- Vi samler jo lopper ind hele året. Og midt i november åbner vi vores julebutik, der var en stor succes sidste år. Der er rigeligt at lave, fortæller Brædder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce