cookie-og-privatlivspolitik
Der bliver både mulighed for at jage monstre og skatte og danse til halloween på Vestlolland.
Foto: Privat

Lolland

Så er det snart halloween

Den kommende uge byder på indtil flere muligheder for at fejre halloween.
25. oktober 2021 kl. 19:45 Af Rikke Folm Berg

VESTLOLLAND Uhyggen begynder at brede sig, nu hvor halloween står for døren.

Nakskov Bibliotek lægger ud med et gratis tilbud til børn fra seks år og op og deres voksne om at lave halloweenkrea mandag til torsdag fra klokken 10-17. Det hele slutter fredag, hvor der bliver holdt fest fra klokken 16-18. Der vil være mumievikling, sæt edderkop i spind med bind for øjnene, find gemte monstre, udklædningskonkurrence og højtlæsning.

Fredag har også Soroptimisterne fra Lolland et tilbud til børnefamilierne. Vanen tro begynder løjerne i Krøyers Gård i Nakskov, hvor børnene kan lave roelygter fra klokken 14.30-15.45. Herefter er der skattejagt, hvor hele 31 butikker ligger inde med en skat til hver indehaver af et skattekort. Disse koster 50 kroner og kan blandt andet købes i Meny.

Efter skattejagten er der gysergudstjeneste i Sankt Nikolai Kirke ved sognepræst Lizet Wendt fra Horslunde. Til allersidst er der æbleskiver og saftevand til alle børnene - og måske også en enkelt til en voksen, barnlig sjæl.

Er der lyst til mere endnu, er der lørdag fra klokken 18.30 til 22.30 halloweenfest for børn fra seks år i Rudbjerghallen. Her vil der både være uhyggerum, ansigtsmaling og børnediskotek. Festen er arrangeret af Rudbjerg Forenede Boldklub. Cafeteriet vil være åbent, så børnenes voksne kan trække sig, hvis det bliver for uhyggeligt. Billetter á 50 kroner kan blandt andet købes i Dagli' Brugsen i Dannemare og i døren.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Folketidende er i vinter dvale. 06. december 2021 kl. 12.15

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen har… 06. december 2021 kl. 12.04

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE