cookie-og-privatlivspolitik
Når juletræet tændes i Blans, er det endnu lyst på himlen, men coronaen er med til at kaste en mørk skygge over mange arrangementer i denne tid.
Når juletræet tændes i Blans, er det endnu lyst på himlen, men coronaen er med til at kaste en mørk skygge over mange arrangementer i denne tid.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Lolland

Sætter blus på julelysene i en særdeles mørk tid

Selv om coronaen stadig bliver mere og mere truende, er der lagt op til flere juletræstændinger i weekenden.
24. november 2021 kl. 13:50 Af Palle Nevad Frandsen

MIDTLOLLAND Fredag tænder juletræet på Torvet i Maribo, men rundt i de mindre byer på Midtlolland kommer der også ekstra lys i en tid, der ellers kan virke særdeles mørk med coronaen lurende bag grangrenene.

Lørdag klokken 13 tændes juletræet i Blans, og en halv time senere er det i Reersnæs. Herfra vil Carsten Brix køre med hestevogn mod Bandholm, og Nykøbing Falster Garden vil spille. Når både garden og hestevognen er ankommet til Hvedemagasinet omkring klokken 14, vil Bandholms juletræ blive tændt. Der vil være salg af æbleskiver, gløgg, kakao og sodavand i Hvedemagasinet.

I Stokkemarke er man allerede i gang klokken 12.30 samme dag, hvor der er julelegestue og juleklippes i konfirmandstuen. Klokken 14 er der juletræstændingsgudstjeneste i børnehøjde i kirken, og klokken 15 er beboerforeningen klar med gløgg og æbleskiver ved lægehuset. Byens juletræ tændes klokken 16.

Vil man se juletræet blive tændt i Østofte, må man vente til søndag. Der er gudstjeneste klokken 14, men det bliver uden kor fra skolen, da koret ikke kan samles på grund af skolens coronarestriktioner. Efter gudstjenesten vil skoleleder Esben Nielsen holde juletræstalen, og efterfølgende være den, der sikrer julelyset i byen. Der vil dog ikke være salgsboder ved arrangementet, som der ellers var før coronaen.

Der er altså gode muligheder for at opstøve lidt julestemning på Midtlolland i weekenden.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE