cookie-og-privatlivspolitik
Googles navigation sender Knuthenborg Safariparks gæster ned ad den blinde Hasagervej til stor irritation for vejens beboere. Taster man Knuthenborg Park i en TomTom-enhed, vil man blive sendt til en lukket indgang på Hunseby Strandvej.
Foto: Google Maps

Lolland

Safariparkens gæster sendes ned ad blind vej

Beboerne på Hasagervej har oplevet masser af trafik, siden Knuthenborg Safaripark åbnede. Google sender bilisterne på vildspor.
03. juni 2020 kl. 21:40 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

KNUTHENBORG På Hasagervej i Hunseby har Berit Møller og hendes naboer for længst opdaget, at Knuthenborg Safaripark har åbnet for sæsonen. Det kulminerede i weekenden, hvor parken lørdag lukkede elefanterne ud for første gang.

- Vi havde omkring 180 biler ned ad vejen om lørdagen, men de blev alle nødt til at vende om, fortæller hun.

Hasagervej ender nemlig blindt, men det er Google Maps ikke klar over. Navigations-systemet, der bruges på Android-telefoner, sender bilisterne ned ad vejen, hvis de har indtastet Knuthenborg Safaripark som mål.

- Med så mange biler tør vi slet ikke lade vores børn lege ude og gå ved vejen, fortæller Berit Møller.

I Knuthenborg Safaripark er direktør Christoffer Knuth klar over problemet, der tidligere har sendt en masse biler ad Hunseby Strandvej fremfor Knuthenborg Allé. Nu er problemet flyttet, og direktøren håber som minimum at kunne opsætte nogle skilte, der viser i den rette retning.

- Vi har også forsøgt at komme i kontakt med udbyderne af kortene, men det er bestemt ikke nemt.

OPDATERET: Da avisen gjorde Googles danske kommunikationschef Jesper Vangkilde opmærksom på fejlen, blev der imidlertid hurtigt taget affære. Allerede onsdag eftermiddag var fejlen blevet rettet, og beboerne kan se frem til en forlænget weekend uden ekstra trafik.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce