cookie-og-privatlivspolitik
Scandlines har haft betydelig nedgang under coronakrisen og reber sejlene.
Scandlines har haft betydelig nedgang under coronakrisen og reber sejlene.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Scandlines afskediger 14

Rederiet samler sine bogholderi- og regnskabsfunktioner i Hamborg. Mandag modtog 14 medarbejdere på kontoret i Rødbyhavn deres opsigelse.
04. september 2020 kl. 14:08 Af John Karlsen

Annonce

RØDBYHAVN Rederiet Scandlines' accounting-afdelinger i Rødbyhavn og Hamborg samles i løbet af foråret 2021 i Hamborg.

14 stillinger i bogholderi- og regnskabsafdelingen i Rødby vil gradvist blive nedlagt, og arbejdsopgaverne flyttet fra Rødby til Hamborg i løbet af 2020 og første halvdel af 2021.

- I løbet af andet kvartal 2021 vil vores accounting-afdeling i Rødbyhavn blive nedlagt, hedder det fra pressechef Anette Ustrup Svendsen, Scandlines.

- Scandlines skal til enhver tid sikre, at virksomheden er bedst muligt rustet til fremtiden, og det er ikke optimalt, at accounting-afdelingerne er spredt over flere lokationer. Ved at samle den danske og tyske accounting-afdeling i Hamborg, der er en stor universitetsby og centrum for maritime aktiviteter, kan vi opnå væsentlige synergieffekter og betydelige besparelser, hedder det fra Anette Ustrup Svendsen.

Hun fortæller, at Scandlines er blevet ramt hårdt af coronakrisen og de lukkede grænser, og derfor er nødsaget til at tilpasse organisationen.

- Der har ikke været meget højsæson over de seneste måneder - vi ligger lige nu 700.000 personbiler under niveau sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, hedder fra fra Anette Ustrup Svendsen.

Nedgangen på de 700.000 er samlet set i forhold til Tysklands-færgerne fra Rødbyhavn og Gedser:

- Vi står dermed i en situation, hvor vores udgifter stort set er de samme, men vores indtægter væsentlig mindre. Vi er derfor tvunget til at se nærmere på vores omkostninger og sikre videndeling.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce