cookie-og-privatlivspolitik
Her ses Shu-bi-dua, mens bandet stadigvæk turnerede med Michael Bundesen som forsanger. Billedet her er fra en koncert i Lienlundparken i Nakskov i 2010.
Her ses Shu-bi-dua, mens bandet stadigvæk turnerede med Michael Bundesen som forsanger. Billedet her er fra en koncert i Lienlundparken i Nakskov i 2010.
Foto: Arkivfoto

Lolland

Shubberne hylder den legendariske forsanger

Team Sydhavsøerne og Maribo Hallerne mindes Shu-bi-duas forsanger med koncert.
28. november 2020 kl. 14:01 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

MARIBO De fleste kender hits som "Hvalen Hvalborg", "Den Røde Tråd" og "Vufflivov", men for snart 10 år siden blev Shu-bi-dua-forsanger Michael Bundesen ramt af en blodprop i hjernen, og det folkekære band med de mange hits var færdige med at turnere. 8. november i år døde han efter kort tids kræftsygdom.

Fredag 11. december klokken 19.30 bliver Michael Bundesen mindet i Maribo Hallerne, hvor Team Sydhavsøerne og hallerne har inviteret til koncert med Shubberne.

Shubberne har i mange år været en forkortelse for Shu-bi-dua, men i dette tilfælde er det dog kun et udpluk af bandets tidligere medlemmer, som indtager scenen.

På trommer i Shubberne finder man et af Shu-bi-duas oprindelige medlemmer, Boss Hall Christensen. Han stiftede bandet sammen med Michael Hardinger, Michael Bundesen, Paul Meyendorff, Niels Grønbech og Jens Tage Nielsen. Bosse Hall Christensen forlod bandet i 1981.

Guitarist Claus Asmussen afløste Paul Meyendorff og var en del af bandet fra 1975 til 2005, mens Keyboardspiller Willy Pedersen var en del af Shu-bi-dua fra 1979 til 1986, hvor Jørgen Thorup tog over.

Bandet gæstede også Maribo Hallerne sidste år, hvor det dog var under navnet Shubi or not Shubi.

Koncerten tager højde for corona-restriktionerne, og derfor skal publikum sidde ned, ligesom man skal bære mundbind eller visir til og fra sin plads.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce