cookie-og-privatlivspolitik
Halgulvet i Errindlev Hallen er det originale gulv, fra hallen blev bygget i 1982, og tilstanden af gulvet er særdeles kritisk. Måske er det derfor, gymnaster vælger at stå på hænder.
Halgulvet i Errindlev Hallen er det originale gulv, fra hallen blev bygget i 1982, og tilstanden af gulvet er særdeles kritisk. Måske er det derfor, gymnaster vælger at stå på hænder.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Skal bruge en lille million til helt nyt gulv i hallen

Errindlev Hallen får penge til nyt halgulv, men der er stadigvæk lang vej i mål.




19. september 2020 kl. 16:30 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

ERRINDLEV Den klart største pose penge fra årets Landsbypulje er gået til Errindlev Hallen, som modtager 118.500 kroner til et nyt gulv i hallen. Pengene rækker dog ikke langt, for et nyt gulv koster en lille million kroner, og hallen har kun omkring 200.000 kroner selv.

- Vi er taknemmelige for bidraget, ikke mindst fordi det viser, at politikerne ser hallen som et aktiv, der er værd at bevare, siger halformand Steen Hjelm Sørensen, der håber, at den kommunale opbakning kan hjælpe, når der skal søges fonde.

Halgulvet er fra dengang, Errindlev Hallen blev bygget, og de næsten 40 år med masser af liv på gulvet har slidt det op.

- Der er virkelig behov for at skifte det. Gulvet er helt færdigt, og det er meget hårdt for udøverne, siger Steen Hjelm Sørensen.

Bestyrelsen har nedsat en arbejdsgruppe, der også har repræsentanter fra gymnastikforeningen, som skal se på, hvordan man kan samle de sidste knap 700.000 kroner sammen.

- Måske kan der blive tale om fondsmidler kombineret med borgerlån. Næste år udløber vores realkreditlån, og så vil vi kunne betale pengene tilbage. Vi undersøger også, om vi kan få et nyt realkreditlån, forklarer formanden, der håber på en hurtig løsning for brugernes skyld.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce