cookie-og-privatlivspolitik
Landsformand i DCU - og campingjournalist - Anne-Vibeke Isaksen og den nye ejerfamilie, Flemming Funch, William og BelinDa Funch Christiansen, samt den tidligere lejrchef, Michael Juel Fjelde, efter kontraktunderskrivelsen.

3

Billeder

Landsformand i DCU - og campingjournalist - Anne-Vibeke Isaksen og den nye ejerfamilie, Flemming Funch, William og BelinDa Funch Christiansen, samt den tidligere lejrchef, Michael Juel Fjelde, efter kontraktunderskrivelsen.
Foto: Rasmus Schønning

Lolland

Skifter rutebilkørsel ud med en campingplads

Nye ejere åbner campingplads op inden påske.
24. februar 2021 kl. 07:17 Af Marianne Knudsen

ALBUEN/BIRKET Dansk Camping Union besluttede i august at sætte tre campingpladser til salg, deriblandt DCU-Camping Albuen Strand.

Flere har budt på pladsen, men det blev Flemming Funch og BelinDa Funch Christiansen fra Birket, der i sidste uge kunne skrive købskontrakten under.

- Vi åbner Albuen Strand Camping op til påske, lørdag 27. marts, og inden da har vi nogle projekter, vi skal have klaret, fortæller BelinDa Funch Christiansen:

- DCU har haft dispensation vedrørende kloakering, og indenfor 14 dage eller tre uger tilsluttes pladsen til det rigtige kloaknet. Dernæst skal de to swimmingpools opdateres med automatisk pH-kontrol af vandet og doseringssystem og have nyt filtersystem, og så skal vi have malet receptionen og forbedret adgangsforholdene der.

En opgave med at få booking-systemet på plads skal også løses. For der er 200 pladser og 11 hytter at udleje.

Annonce

Som oldermand i Lollands Øllaug håber BelinDa i sommer at få foredragsholdere, der fortæller om specialøl, rødvin og lignende på Albuen Strand Camping. Pladsen er allerede godkendt af Fødevarestyrelsen, så fællesspisning bliver et tilbud, og når der skal være sjov for børnene, har brandvæsnet eksempelvis lovet at lægge skum. For med en søn på seks, William, vil børnene ikke blive glemt.

Målet med købet er for forældrene netop at få mere tid sammen i familien.

Flemming Funch, som er fjerde generation i Funchs Turisttrafik i Birket, er kørselsleder på kontoret. Firmaet har i mange år kørt fast rutefart for først STS og nu Movia. Ved seneste licitation kunne Funch dog ikke være med prismæssigt, og fra 1. juli i år er det ikke firmaets gule "bybusser," der kører mere:

- Der går otte år, inden der er licitation igen, så det vil vi ikke kigge på mere, men vi beholder den ene turistbus, så foreninger, menigheder og andre fortsat kan komme på deres hyggelige udflugter og anden turistkørsel, oplyser BelinDa Funch Christiansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE