cookie-og-privatlivspolitik
Med skolestarten i næste uge vil hegnene ved skolen blive flyttet rundt om hallen og den fortsat beskadigede toplansbygning.
Med skolestarten i næste uge vil hegnene ved skolen blive flyttet rundt om hallen og den fortsat beskadigede toplansbygning.
Foto: Claus Hansen/arkiv

Lolland

Skole og sfo klar til kommende skolestart

Midlertidig løsning fundet til Holeby Landsbyordnings sfo og faglokaler.
03. august 2021 kl. 17:00 Af Peter Levinsen Hansen

HOLEBY I løbet af juli måned er der blevet udført reparationer på Holeby Landsbyordnings bygninger, efter at en fejl i bygningernes betonelementer blev fundet, og skolen blev lukket af fra 1. juli.

Holeby Landsbyordnings hal samt bygning i to etager, som huser landsbyordningens SFO 2 samt faglokaler, eksempelvis sløjd- og billedkunstlokaler, er dog fortsat lukket grundet mere omfattende skader på bygningerne. Med skolestart den kommende mandag er der dog blevet fundet en midlertidig løsning på de manglende faglokaler og lokaler til sfo'en.

- I forhold til vores faglokaler har vi drøftet her til morgen (i går mandag, red.), hvad vi gør. Vi flytter dem ud. Vi er så privilegeret i Holeby Landsbyordning at have mange lokaler, så vi flytter dem ud i andre lokaler, så godt vi nu kan. Vi køber nogle rulleborde, som vi kan sætte tingene på, så de kan lave billedkunst, hjemkundskab, sløjd og så videre i andre lokaler, fortæller Nikolaj Uhrenholdt, der er konstitueret landsbyordningsleder i Holeby Landsbyordning.

- Så vi undgår pavilloner, telte og den slags, fortsætter han.

Skolens SFO 2 flytter ind i et lokale kaldet Perlen.

Annonce

- Og så afventer vi selvfølgelig dommen over de bygninger. Jeg har varslet lærerne om, at i den bedste verden kan vi efter efterårsferien begynde at bruge de andre lokaler igen, men vi skal væbne os med et tidsperspektiv, der kan række længere frem, fortæller leder Nikolaj Uhrenholdt.

Afspærringshegnet vil også blive flyttet, så udeområderne er mest muligt tilgængelige.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE