cookie-og-privatlivspolitik
Holebyhallen er bygget på samme måde som skolen og har derfor også været spærret af. For nylig blev de sidste vægge dog afstivet, og hallen kan igen benyttes.
Holebyhallen er bygget på samme måde som skolen og har derfor også været spærret af. For nylig blev de sidste vægge dog afstivet, og hallen kan igen benyttes.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Skolebørnene kan snart indtage skole igen

Skolen blev lukket i starten af juli, da man i Aalborg Kommune havde konstateret, at en række facadeelementer på flere af kommunens skoler var i særdeles dårlig stand.
24. september 2021 kl. 16:20 Af Peter Levinsen Hansen

HOLEBY Siden skolestart har Holeby Landsbyordnings skoleelever og børn i SFO 2 måttet undvære nogle af deres lokaler. Men snart kan de vende tilbage.

Holeby Landsbyordning blev lukket i starten af juli, da man i Aalborg Kommune havde konstateret, at en række facadeelementer på flere af kommunens skoler var i særdeles dårlig stand.

Skolerne i Aalborg var bygget som modulbyggeri efter en teknik, som også Holeby Landsbyordning og Horslunde Landsbyordning er bygget af.

I løbet af sommerferien blev de fejlbehæftede betonelementer hasterepareret, så skolen blev klar til skolestart. Men bygningerne over to etager måtte dog vente med reparationer.

Det betød, at Holebyhallen og bygningen med skolens faglokaler fortsat var spærret af. Reparationerne på Holebyhallen blev dog for nylig færdige, så man igen kan bruge hallen.

Annonce

Kun den sidste bygning i to etager mangler.

- Den er ved at blive sikret nu, så vi kan bruge den. Og vi er glade for, at den kunne sikres, så vi kan tage den i brug igen indenfor de næste par uger. Inden efterårsferien tror jeg, vi kan rykke tilbage, fortæller Nikolaj Uhrenholdt, der er konstitueret landsbyordningsleder i Holeby Landsbyordning.

Der er dog et men ved skolens reparationer.

- Det hele er midlertidigt, har vi fået at vide. Indenfor et par år skal der findes andre løsninger. Med midlertidige løsninger er det jo nogle gange sådan, at der går 10 år, og så står de der endnu, men det er ikke det, der kommer til at ske her, forklarer Nikolaj Uhrenholdt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE