cookie-og-privatlivspolitik
Foto©Jan Knudsen   2019-06-07   årets børnesambaoptog har i år magisk tema.

25

Billeder


Foto: Jan Knudsen

Lolland

Søde kaniner i tryllehatten

BILLEDSERIE: Børnesambaoptog havde magisk tema i år.
08. juni 2019 kl. 09:40 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO Sådan en høj tryllehat med stjerner på kan muligvis virke forjættende, men den er altså også temmelig upraktisk, når man skal danse samba.

Det fik flere af de små troldkarle og troldpiger i årets børnesambaoptog at mærke, da de gik igennem byen i sambaoptog med magisk tema. De høje hatte sad snart på kinden, i nakken eller i panden ... og en enkelt lille dreng forsøgte at drikke usynlig trylle-chokoladesovs af sin.

Traditionen tro deltog børn, pædagoger og dagplejere fra Midt- og Sydlolland i det flotte optog. Musikskolen sørgede for sambarytmer, og Maribo Brandmandsforening havde den til tider svære opgave at beskytte de små poder i optoget mod insisterende, travle bilister.

Dagens mode var kapper og høje hatte med kaniner i. Nogle af børnene var selv klædt ud som tryllekunstnerens yndlingsdyr, mens andre havde fået hatte på med kaniner stikkende op af. Rydsmarkens dagplejere omgav sig i en sværm af sæbebobler og havde gule tryllekapper på, mens Vandloppens børn og voksne var trukket helt i lilla.

Da de små troldkarle og troldpiger havde danset sig vej gennem hele byen, og bedsteforældrenes strøm til mobilkameraet var gået død, var der underholdning på torvet, før de alle skulle ud og opleve magien i byen.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce