cookie-og-privatlivspolitik
Lørdag var der spansk tema på torvet i Maribo.

6

Billeder

Lørdag var der spansk tema på torvet i Maribo.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Spanske flag prydede torvet i Maribo

Sommerens markeder kulminerede lørdag med spansk hygge.
12. august 2019 kl. 17:00 Af Lars Hovgaard

Annonce

- Den er godkendt.

Den varme paella fik rosende ord med på vejen af Kenneth Noisin Joost, som lørdag ved frokosttid var blandt de første, der på torvet i Maribo satte tænderne i den spanske nationalret.

Og indholdet på den enorme pande sendte dejlige dufte ud over torvet, hvor et pænt fremmøde af lokale og turister hyggede sig ved bordene omkring fadølsanlægget og musikken, i boderne, ved det lille tog og på den mekaniske rodeotyr - en hidsigt drejende udfordring, som Daniel Brandt og sønnike Konrad Nøhr Brandt kastede sig over i henholdsvis 47 og 45 sekunder.

- Dette er ligesom kulminationen på sommerens markeder, som har været gode og med pænt fremmøde. I det hele taget er det med til at skabe en god stemning - også at vi har valgt et tema som det spanske. Forleden havde vi besøg af nogle spanske turister, som blev en anelse overraskede. Men de valgte at blive her hele dagen, så det var en fin oplevelse, beretter Birger Christensen, formand for Maribo Handel, og i lørdags også manden, der rørte i den store paella-pande og var med til at servere for de sultne gæster på torvet.

Blandt dem var som nævnt Kenneth Noisin Joost og hans far Carsten Joost fra Vester Tirsted, som sammen med den øvrige familie nød solen, stemningen og en af de sidste feriedage på torvet.

- Det er fint med disse markeder, og det kunne være godt, hvis det i en eller anden form kunne fortsætte, også når sommeren går på hæld. Det er med til at skabe en god stemning og give mere liv til byen. Og det er vigtigt, at vi som borgere er med til at støtte op om disse tiltag, lød det fra Carsten Joost, der selv flyttede til området for 11 år siden.

En holdning, der også deles af Else Brandt, som lørdag var på torvet med sin søn og børnebørn.

- Arrangementer som disse er med til at holde gang i byen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce