Annonce
Lolland

Spiseriet overgår både Kadeau og Geranium

Bag Den Grønne Verden og Spiseriet står far og søn, Gert og Asger Lünekilde. De har genoplivet køkkenhave-traditionen i et stort format. Grøntsager og krydderurter er sået efter biodynamiske principper, og i restauranten kommer maden direkte fra haven, kombineret med kød, øl og andet godt fra lokale, økologiske producenter. Foto: Jan Knudsen

5,76 stjerner ud af seks til Den Grønne Verdens restaurant i Søllested.

SØLLESTED Ovenpå den fantastiske, men også hektiske, sæson sidste år holder de ansatte i Den Grønne Verden og restaurant Spiseriet på Søllested Gods i øjeblikket fri - eller løser andre opgaver.

Lysten til den kommende sæson har formentlig fået et kæmpe boost, efter at DinnerBooking, hvor man reserverer bord, har offentliggjort, hvad gæsterne øst for Storebælt syntes om deres restaurantoplevelser sidste år.

Blandt gæsternes absolutte favoritter på Sjælland og Lolland-Falster er netop Spiseriet i Søllested, der er hamret ind på en fjerdeplads på 2021s top-10.

Efter hvert restaurantbesøg kan man give sin oplevelse op til seks stjerner på DinnerBooking. Man kan svare på spørgsmål om maden, servicen, stemningen og den overordnede oplevelse, og i 2021 er der blevet skrevet hele 284.400 anmeldelser.

Spiseriet får eksempelvis bedre anmeldelser end Geranium (nummer 10) og Kadeau i København (nummer fem).

Spiseriet er nummer fire på top-10 og får sammenlagt 5,76 stjerner ud af seks.

Allerbedst bedømt bliver Studenterkilden i Dyrehaven ved København, som Anita Klemensen, kendt fra Den Røde Cottage, har overtaget. Stedet fik 5,91 ud af seks stjerner.

Gert Lünekilde står i spidsen for Den Grønne Verdens enorme køkkenhave. Restauranten har til huse i den tidligere hestestald bag ham. Foto: Jan Knudsen
  • Bag Den Grønne Verden og Spiseriet står far og søn, Gert og Asger Lünekilde. De har genoplivet køkkenhave-traditionen i et stort format. Grøntsager og krydderurter er sået efter biodynamiske principper, og i restauranten kommer maden direkte fra haven, kombineret med kød, øl og andet godt fra lokale, økologiske producenter. Foto: Jan Knudsen
  • Gert Lünekilde står i spidsen for Den Grønne Verdens enorme køkkenhave. Restauranten har til huse i den tidligere hestestald bag ham. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Lolland

De begik en brøler midt i Peders sorg: - Det er ikke i orden

Lolland

Overraskende drejning i babydrabssagen: Er bange for faderen

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Casper vil redde nedrivningstruet vandtårn

Guldborgsund

Dølle-beslutning vakte ramaskrig: - Føj for s....

Lolland-Falster

Efter kæmpe-brand: Nu hænger den i en tynd tråd

Guldborgsund

Rosa fra Lolland så Børsen-spiret falde: - Det er helt vanvittigt

112

Voldstrio smadrede løs på hinanden: Lidt efter ventede flere tæsk

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Indland

Se videoen: Ikonisk bygning i København er i flammer

Lokal nyt

Efter 28 år: Henrik må lukke sit livsværk

Indland

Kæmpe uro i Venstre på Langeland: Fire ud af fem medlemmer skrider

Lokal nyt

Over 100 fartdjævle blitzet: Særligt én kørte alt, alt for stærkt i Nakskov

Udland

Knivstikkeri i kirke i Sydney betragtes som terror

Politik

Polen vil samarbejde med Danmark om styrket forsvarsindustri

Lolland

Slog lokofører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

Guldborgsund

Lokal historiker: - Det er en katastrofe

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Indland

87 procent stemte ja til offentlig overenskomst

Annonce
Annonce
Lolland

De begik en brøler midt i Peders sorg: - Det er ikke i orden

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Erhverv

Forbud mod snus og nikotinposer på jobbet breder sig og giver dilemmaer

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken

Guldborgsund

Har været på Dølle i årevis: I år bryder de traditionen

Lolland

Tre års kamp for en købmandsbutik: Nu mangler de kun én afgørende brik

Guldborgsund

Blodrøde tal: Stort millionunderskud hos lokale spisesteder