cookie-og-privatlivspolitik
Loppemarkedet havde ikke haft åbent længe, før der var trængsel ved boderne langs Svingels Allé. Der blev både plads til at handle og hyggesnakke.

6

Billeder

Loppemarkedet havde ikke haft åbent længe, før der var trængsel ved boderne langs Svingels Allé. Der blev både plads til at handle og hyggesnakke.
Foto: Ingrid Riis

Lolland

Stemning for at lopperne vender retur om et par år

BILLEDSERIE: Corona-pausen gav tid til oprydning hos beboerne på Svingels Allé i Nakskov, og så var et fælles loppemarked naturligt.
03. august 2020 kl. 20:00 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

NAKSKOV Da beboerne på Svingels Allé i foråret planlagde at lave et fælles loppemarked og satte datoen til 1. august, kunne de ikke vide, at de ville få det smukkeste sommervejr at sælge i. Men sådan blev det.

Til tider var der nærmest trafikkaos, og det gav også buler i en enkelt bil. En succes, som kom helt bag på initiativtagerne, der ikke havde ventet, at så mange ville blive fristet af coronatilbuddene.

For corona-krisen var grunden til, at mange havde fået ryddet lidt ekstra op i hjemmet og dermed fundet en masse ting, som andre måske kunne bruge. I stedet for at lave en masse små loppemarkeder blev man på vejen enige om at lave et stort et.

- Folk gider ikke køre, hvis det bare er et enkelt hus. Men her havde vi en kanon succes, fortæller initiativtager Lissi Jørgensen.

Blandt naboerne på vejen er man enige om, at det kan man godt prøve igen i fremtiden.

- Det skal ikke være hvert år, men vi forestiller os, at det er noget, vi kan gøre hvert andet år, siger hun.

Blandt kunderne blev der vendt og drejet på alt fra et stort sæt kopper, skateboards og til forskelligt tøj til store og små. På Svingels Allé havde man det hele - og der blev forhandlet om priser til den store guldmedalje.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

Annonce