cookie-og-privatlivspolitik
Mødrehjælpen og FamilieRingen har allerede etableret et samarbejde, og stod blandt andet bag et fastelavnsarrangement, hvor børnene selv var med til at lave kostumer.
Mødrehjælpen og FamilieRingen har allerede etableret et samarbejde, og stod blandt andet bag et fastelavnsarrangement, hvor børnene selv var med til at lave kostumer.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Stor donation skal skabe kreative klubaftener

Mødrehjælpen modtog tidligere på året 25.000 kroner fra Odd Fellow Ordenens søstreloger.
12. juni 2019 kl. 19:10 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

En donation på 25.000 kroner fra søsterlogerne under Odd Fellow Ordenen til lokalafdelingen af Mødrehjælpen i Maribo kan nu blive startskuddet til nogle helt nye klubber for store børn og teenagere.

Tirsdag havde Mødrehjælpen inspirationsdag hos FamilieRingen på Namsosvej, som man er gået sammen med om projektet. Planen er at skabe klubber i Maribo og Nakskov, der én gang om måneden holder åbent i knapt tre timer.

- Det skal være klubaftener med forskellige aktiviteter som produktion af smykker, arbejde med perler eller maling. Det vigtigste er dog, at det er noget de unge har lyst til. Derfor har vi også lavet inspirationsdagen, hvor de kan komme med deres meninger, fortæller lokalformand for Mødrehjælpen Lone Bille.

Inspirationsdagen skal vise, om der er interesse for at lave klubberne, for fundamentet er klar hos Mødrehjælpen og FamilieRingen, da man har skaffet unge frivillige, som gerne vil bakke op om arbejdet.

Idéer til tilbud i klubberne er der rigeligt med, eksempelvis ser Lone Bille gerne, at der kommer gæster som kan tale med de unge om ting som sikkerhed på internettet.

- Det kan også bare være en voksen, eksempelvis en bedsteforælder, der sidder i et hjørne og taler med deltagerne i klubben. En der kan fortælle om, hvordan man bliver gode venner eller andre praktiske råd, som voksne kan give videre, siger Lone Bille, der håber, at der er opbakning til klubidéen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce