cookie-og-privatlivspolitik
Der var kødannelse for at komme ombord i husbåden i Kragenæs langfredag.

3

Billeder

Der var kødannelse for at komme ombord i husbåden i Kragenæs langfredag.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Stor interesse for at se husbåd

Folk stod i kø for at se ny husbåd ved åbent hus.
23. april 2019 kl. 20:50 Af Peter Gade

Annonce

KRAGENÆS Det ser ud til at være en god investering, Birgithe og John Pedersen, Kragenæs Marina Lystcamp, har gjort ved at investere i en husbåd.

Langfredag inviterede parret på åbent hus i den nye husbåd, og der kom en sand strøm af interesserede folk forbi for at se nærmere på båden og høre om mulighederne.

Vejret var helt ideelt med høj himmel og sol, så det var oplagt at tage på en påskeudflugtstur til Kragenæs og kombinere åbent hus med et besøg på Dodekalitten, hvor der også var en strøm af gæster.

- Vi havde sagt åbent hus mellem klokken 12 og 15, men der blev ved med at komme folk til, så vi fortsatte med at vise frem indtil klokken 17, fortæller John Pedersen.

Han vurderer, at over 100 har været ombord og set på faciliteterne.

- Der kom en løbende strøm af mennesker, så folk skulle ikke stå i kø længe, og der var samtidigt tid til at tale med hver enkelt, siger John Pedersen.

Parret har investeret i husbåden af mærket La Mere Apartboat til en værdi af en halv million kroner.

Den indkøbte båd er ni meter lang og 12 meter bred. Det giver 32,4 kvadratmeter, men den begrænsede plads er udnyttet optimalt med to sovepladser, køkken, brusebad og toilet, opholds- og spisestue, dæk fortil og bagtil samt soldæk på taget.

Den er bygget i Polen og transporteret til Kragenæs på blokvogn, hvor den nu ligger fortøjret i lystbådehavnen.


Første lejere har meldt sig

Parret vil leje båden ud til turister, og der var allerede langfredag de første bestillinger på leje af båden til 750 kroner pr. døgn.

Men parret satser også på at sælge flere husbåde til folk, der ønsker et mere maritimt alternativ til sommerhus. Der er således sat plads af til en halv snes andre husbåde i lystbådehavnen.

John Pedersen uddelte en stribe brochurer på både af samme slags og også større modeller op til 12 meter lange og fem meter brede og med fire sovepladser.

Køber man en af dem, kan de monteres med motor og styrepult, så de også kan sejle andre steder hen end Kragenæs Havn, selv om Kragenæs er en ideel placering tæt på attraktioner og midt i et hyggeligt lystbådehavnemiljø med campingplads.

Køber man en husbåd til placering i Kragenæs Havn, er marinaen klar til at yde ejerne forskellige former for service.

Man kan tilbyde at sørge for leje gennem et udlejningsbureau, og man kan også tilbyde service i form af overdragelse og rengøring eller teknisk service og årligt tilsyn med husbåden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

AF: JOHN WENNERWALD

Den udødelige 11. august 2019 kl. 21.03

AF: LEIF A. JENSEN

Hold kæft, hvor det går,… 08. august 2019 kl. 09.08

Annonce