cookie-og-privatlivspolitik
Mange var mødt op for at høre om Bandholm Hotel som arbejdssted, og køkkenchef Anders Poulsen fortalte om forventninger til de ansatte.

3

Billeder

Mange var mødt op for at høre om Bandholm Hotel som arbejdssted, og køkkenchef Anders Poulsen fortalte om forventninger til de ansatte.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Stor interesse for hotelarbejde

Jobcenter Lolland og Celf stod sammen med Bandholm Hotel bag stort informationsmøde
09. oktober 2019 kl. 20:10 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

BANDHOLM Personalet måtte finde flere stole frem, da der tirsdag formiddag var informationsmøde på Bandholm Hotel for personer, som ønsker arbejde på det lollandske luksushotel.

Mødet var kommet i stand gennem et samarbejde med Jobcenter Lolland og Celf og skulle hjælpe med at besætte den lange række af stillinger, som er blevet ledige, efter hotellet er blevet solgt til nye ejere.

- Lige nu har vi omkring 20 ubesatte stillinger, så det, vi mangler, er ansatte, forklarede hotelchef Piia Kirkensgaard, der selv er nyansat på hotellet i Bandholm.

Og hun var ikke den eneste nye leder, som bød de omkring 50 jobinteresserede velkommen.

Køkkenchef Anders Poulsen har været køkkenchef på top-restauranter i både Danmark og Norge og skal nu trylle i køkkenet på Bandholm Hotel. Han slog med det samme fast, at han forventer et personale på hotellet, som vil gøre det ypperste for gæsterne.

- Alt det, vores konkurrenter gør, som er lidt ekstra for deres kunder, skal være standard her hos os, forklarede han.

Vejen til det mål er hårdt arbejde og ønsket om hver dag at forbedre sig i jobbet.

- Får I ros fra gæsterne, skal I huske på det. Ros er de små guldmedaljer, som vi kan få, der betyder noget. Men I bliver ikke bedre af ros. Det gør I til gengæld af at modtage konstruktiv kritik, fortalte Anders Poulsen.

Ved at give sig selv 100 procent hver dag og kæmpe for hele tiden at forbedre sig, så vil Bandholm Hotel også holde det høje niveau, som hotellet er kendt for.

Bandholm Hotel blev solgt til nye ejere i begyndelsen af september, og selvom personalet fulgte med i handelen, så valgte de fleste at stoppe. Derfor er der brug for masser af nye ansatte til så godt som alle afdelinger. Fra haven via receptionen og til køkkenet.

Hotellets tidligere direktør, Joseph Kristiansen, er blevet i en overgangsfase, og han var også til stede ved mødet for at fortælle om den rejse, Bandholm Hotel har været ude på.

- Vi er gået fra ni værelser til 43 værelser og fem lejligheder, ligesom vi har været Gazelle-virksomhed i Børsen gennem fire år, og tre gange er hotellet kåret som landets bedste hos Tripadvisor, forklarede Joseph Kristiansen.

Da præsentationen var ovre, fik de mange tilhørere lov at gå ud i grupper og høre om de jobs, som de var interesserede i - og der blev udvekslet ansøgninger og cv'er i massevis.

Håbet er at få de mange stillinger på Bandholm Hotel besat så hurtigt som muligt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

Annonce