cookie-og-privatlivspolitik
Mellem sokker, smarte strømper og fotograferende kunder gav The Whom Akustic koncert i Butik Lohse i Nygade i Nakskov i går. Udover guitaristen Jonas Lohse længst til venstre består bandet af sangerne Ida Nielsen og Philippa Keller. Gustav Fredensborg på guitar, Anders Hemmingsen på bas, Valdemar Fredensborg på trommer og keyboard samt Emil Olsen på keyboard. Normalt er også William Wagner med i bandet.

2

Billeder

Mellem sokker, smarte strømper og fotograferende kunder gav The Whom Akustic koncert i Butik Lohse i Nygade i Nakskov søndag. Udover guitaristen Jonas Lohse længst til venstre består bandet af sangerne Ida Nielsen og Philippa Keller. Gustav Fredensborg på guitar, Anders Hemmingsen på bas, Valdemar Fredensborg på trommer og keyboard samt Emil Olsen på keyboard. Normalt er også William Wagner med i bandet.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Store og små koncerter

Musikskole har suspenderet den normale undervisning
10. april 2019 kl. 06:29 Af Inger Baumann Møller

Annonce

LOLLAND Lolland Musikskole har indstillet den normale undervisning i denne uge.

Det har man gjort, fordi den traditionelle koncertuge løber af stablen med godt 350 elever og 15 lærere involveret.

- Og de 15 omfatter kun de faste musiklærere. Vores trompetlærer medvirker for eksempel kun mandag. De øvrige dage har hun undervisning i andre kommuner, fortæller Karina Fredensborg, der er leder af Lolland Musikskole.


Koncertugen er vokset

Musikskolelederen fortæller, at der har været koncertuge al den tid, hun har været med i musikskolen, hvor hun blev souschef i 2008, og at der er kommet flere og flere koncerter til hvert år.

- I år er der 42 arrangementer, og det er i dén grad rekord. Vi har bestræbt os på at komme ud mange forskellige steder, så borgerne kan se, hvad vi bruger deres skattekroner til, siger hun og forklarer, at koncertugen også er til stor gavn for musikskolens elever.

- Jo, for mange elever er nervøse, hvis de kun kommer ud at optræde en enkelt gang i løbet af en sæson. Men ved en koncertuge kan man komme til at give den samme koncert fem gange på én dag, og så lærer man, at det ikke gør så meget, hvis man spiller forkert en enkelt gang.


Velvillig mormor

En af søndagens koncerter blev flyttet en smule. Det var en koncert med The Whom Akustic, der var planlagt til at begynde klokken 14 i Butik Lohse.

Koncerten kom først i gang klokken 16.15. Flere af orkestrets medlemmer skulle først hjem fra gymnasiet i Nykøbing. Men heldigvis var der en velvillig mormor, der sørgede for transporten i sin bil.

- Det var lidt ærgerligt, at koncerten blev udsat. Der var flere, der kom og ville lytte klokken 14, men sådan er det jo, siger Karina Lohse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce