cookie-og-privatlivspolitik
Her på nordsiden af Bredgaard Boats etableres gaslager og parkeringspladser til den nye forretning. Tegningen er fra kommunens tillæg til miljøgodkendelsen.
Her på nordsiden af Bredgaard Boats etableres gaslager og parkeringspladser til den nye forretning. Tegningen er fra kommunens tillæg til miljøgodkendelsen.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Svejsegas-specialist flytter ind hos Bredgaard

Air Liquide vil tæt på tunnelbyggeriet og dermed på både nuværende og potentielle kunder.
29. november 2020 kl. 12:01 Af John Karlsen

RØDBYHAVN - Det er vigtigt for os at være lokalt til stede, og så har Bredgaard Boats beliggenheden og den rigtige tilgang til tingene.

Det siger Kenneth Skov Olsen, der har titel af Nordic Offer Deployment Manager Manufacturing & Process hos det meget store verdensfirma Air Liquide. Firmaet er blandt verdens førende leverandører af gasser, teknologi og tjenesteydelser for industrien.

Air Liqiude er på vej til at rykke ind hos Bredgaard Boats, hvor der etableres butik og lager til de produkter indenfor blandt andet svejsning, Air Liquide leverer.

Lolland Kommune har udvidet Bredgaard Boats eksisterende miljøgodkendelse, så den nu også omfatter et areal til salg af svejsegas. Ikke den store øvelse, fordi kommunen vurderer, at udvidelsen er omfattet af vilkårene i den miljøgodkendelse, værftet fik i 2017.

Air Liquide har lejet et stykke jord op ad værftets eksisterende lagerbygning i virksomhedens nordvestlige hjørne - her opstilles de bure, gassen skal lagres i.

Annonce

Den såkaldte one-stop-shop med salg af gasser og værktøj, og udlejning af professionelt svejse- og byggepladsudstyr, ventes at åbne i midten af december. Air Liquide vil desuden tilbyde temadage om gasser, udstyr og sikkerhed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

Annonce

ANNONCE