cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

Lolland

TSØ Support truet af lukning

Landsdelens håndbold-flagskib for herrer er i fare for at miste sin supporterklub
14. august 2019 kl. 16:00 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

LOLLAND I april kunne Team Sydhavsøerne lukke ned for en af de bedste sæsoner i holdets historie. Nok manglede der de sidste marginaler i at spille med om den sidste plads i Håndboldligaen, men det var rigtigt tæt på i år.

På lægterne lider det lollandske flagskib dog noget mere. Supporterklubben har svært ved at trække nok folk til, og den siddende bestyrelse er kørt træt i opgaven med at drive klubben.

- Vi er fire eller fem mand, som klarer alt arbejdet, og vi når i løbet af sæsonen at få brugt alle vores kræfter, fortæller klubbens kasserer og sekretær Randi Christensen.

En af supporterklubbens vigtigste opgaver er at sørge for opbakning til holdet på udebane. Det betyder ganske enkelt, at der skal samles penge ind til at få busser til at køre de glade håndboldfans fra Lolland med rundt i landet.

- En stor del af vores arbejde handler om at finde sponsorer. Der skal hele tiden stampes penge op, for vi skal bruge omkring 200.000 kroner i løbet af en sæson.

Det store arbejde, som er almindeligt frivilligt foreningsarbejde, har fået hele bestyrelsen til at sige stop. Kræfterne er sluppet op, og nye må tage over.

Når TSØ Support holder ordinær generalforsamling 28. august er det med kravet om, at der skal samles en helt ny bestyrelse. Lykkes det ikke vil man på en ekstraordinær generalforsamling 11. september lukke klubben.

- Personligt tror jeg ikke på, at vi kan få reddet klubben. Hvis der gik folk derude, som ønskede at være en del af bestyrelsen, burde vi være løbet ind i dem allerede, siger hun.

Klubben tæller mellem 125 og 150 medlemmer, men mange støtter uden at være til stede ved kampene, og det er også fint nok.

- Men det er ikke godt nok, når vi oplever kampe, hvor vi kun sidder omkring 20 i supporter-afsnittet.

At supporterne er vigtige, er der slet ikke tvivl om, og et hold i toppen af landets næstbedste række burde trække folk til.

- Vi har hørt fra spillerne, at vi kan være forskellen. Med vores opbakning er vi også med til at hente point hjem til klubben, siger Randi Christensen.

Hos TSØ Support håber man, på trods af dystre udsigter, at en ny bestyrelse træder til, og overtager arbejdet med at få opbakning til holdet. Det handler bare om at møde op på generalforsamlingen og sige ja til opgaven.

Supporterklubben regner med en happening ved pokalkampen mod GOG, som finder sted 21. august, for at gøre opmærksom på at der mangler en ny bestyrelse for klubben.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce